Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (162)
  • Kép (32)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(162)
    • 5 Csillag(152)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/10/2020

    szeretem őket dolgoznak jól... kezdtek menni tízcentes tesztelés után, de aztán a lipo kivágott (vc) és nevettem haha... de 10/10 az ár vesz egy másik pár

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Félelmetes ár!! Alig várom, hogy próbálja ki!!Van piros egy amd Kék egy, hogy megfeleljen mindkét én lánctalpas színséma!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    love this product will be back for more just install them so far so good they work just like they say mint

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2020

    my wife didn't want to drive the truck until I put the lights in, now she loves it

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    I ordered 2x red and 2x green but got 2x red, 1x green and 1x blue -which is not on offer :/

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    jó csomagolás és készen áll a telepítésre

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Szuper... alig várom, hogy lássam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    Bom aspecto e igual ao anunciado... Ainda não experimentei.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2019

    One led is shorter than the other and it makes a difference in birghtness which is disappointing. I did not like its built quality for the switch and length of cables could be longer. Anyways it is what is but I would expected better than this.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2018

    it looks good and when you switch led it gives you very bright light. Switching module could by more secure but I can do it by my self

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 895
    • Ft5 238
    • Ft7 119
    • Ft5 337
    • Ft3 558
    • Ft20 038
    • Ft8 898
    • Ft3 913
    • Ft2 306
    • Ft3 558
    • Ft11 313
    • Ft3 080
    • Ft54 494
    • Ft4 591
    • Ft2 464
    • Ft11 590
    • Ft12 022
    • Ft5 337