Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (79)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(79)
    • 5 Csillag(76)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/02/2021

    Egy jó csereügy. Tipp: Győződjön meg róla, hogy a transzduktor chip is átkerült. Az enyém szétszakadt, és eltűnt. Egy kis fekete folt. Végül megtaláltam. Anélkül nem indul az autó. A régi ügyet nagyon nehéz volt felosztani.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/10/2020

    ποιότητα σαν το κανονικό κλειδί τις hyundai εγω το εβαλα για I 20 2011 ταιριάζει η πλακέτα ακριβώς

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Perfect. Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2019

    Absolutely over the moon with this product! It's perfect! Only small issue is the sticker that came with it was for a Kia and I have a hyundi. But will just leave it off. It's perfect AAA grade quality! Definitely recommend

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2018

    I changed my destroyed old key from my Hyundai car into this new one case. The function is about 90% of old one, but this is absolutely OK. I recommend this solution for damaged keys.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/10/2017

    Cercavo un ricambio per la mia chiave auto hyundai ix20..nel mio territorio mi avevano chiesto un prezzo a dir poco esagerato..con meno di un decimo del prezzo ho ricevuto un ricambio perfetto..la sostituzione del circuito interno è stata semplice e la consegna è stata nei tempi stabiliti..ottimo venditore OK

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2017

    ехало без трека долго шо капец так нервы же жалко.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2017

    This remote key is for exchange parts to my in use car key. And they are the same so now i changed the spring for folding blade and it works again. Hyundai IX35

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2019

    Just received the parcel. Quality feels good. Speedy delivery. Just need to take it to a locksmith.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2019

    Perfect! Amazing fast delivery to South Africa! Exactly like my Hyundai Elantra key!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 730
    • Ft2 545
    • Ft1 927
    • Ft4 348
    • Ft17 339
    • Ft3 639
    • Ft1 794
    • Ft5 095
    • Ft12 609
    • Ft12 379
    • Ft2 545
    • Ft4 367
    • Ft3 273
    • Ft4 730
    • Ft646
    • Ft2 910
    • Ft10 194
    • Ft5 458