Vásárlói vélemények

5 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (10)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(10)
    • 5 Csillag(10)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/01/2021

    Super!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2020

    Pairs quickly, works as advertised.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    Ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    tétel érkezett az Egyesült Királyság nagyon gyors. a billentyűzet nagy, szép kattintással gombok és párok könnyen az én android. A régi szeder billentyűzetekre emlékeztet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    Performs perfectly. I keep it in my purse with my micro-projector. Only annoying thing is the "windows" key is in the top row, not the bottom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2018

    Verx smart and complete.But it did not work on my computer. The computer asked for a password that was not available. Even 12345 or 0000 did not work. Now I ordered an plug by Banggood that creates a Bluetooth receiver. So I hope that will do the job.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2018

    Works good, it's small, a bit bigger then a creditcard. It doesn't feel like cheap crap, so that's good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2018

    Pequeno e muito pratico e versátil. Fácil de transportar e de usar. Com qualidade. Uma excelente opção.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2018

    Works well, but it would be nice if Banggood could offer key stickers small enough for this keyboard. For various languages, including norwgian.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2019

    Todo recibido de acuerdo a lo solicitado, muchas gracias

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,730
    • Ft6,784
    • Ft9,253
    • Ft6,445
    • Ft3,082
    • Ft6,167
    • Ft7,401
    • Ft5,766
    • Ft3,391
    • Ft16,657
    • Ft4,748
    • Ft4,409
    • Ft4,409
    • Ft7,710
    • Ft5,550
    • Ft4,409
    • Ft4,316
    • Ft11,536