Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (12)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(12)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/12/2020

    Pairs quickly, works as advertised.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Super!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    Ok.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/05/2021

    tétel érkezett az Egyesült Királyság nagyon gyors. a billentyűzet nagy, szép kattintással gombok és párok könnyen az én android. A régi szeder billentyűzetekre emlékeztet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2021

    nagyon izgatott

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2021

    még jobban, mint vártuk. A legjobb mini billentyűzet, amit eddig teszteltem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2018

    Verx smart and complete.But it did not work on my computer. The computer asked for a password that was not available. Even 12345 or 0000 did not work. Now I ordered an plug by Banggood that creates a Bluetooth receiver. So I hope that will do the job.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2018

    Works good, it's small, a bit bigger then a creditcard. It doesn't feel like cheap crap, so that's good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/10/2020

    Performs perfectly. I keep it in my purse with my micro-projector. Only annoying thing is the "windows" key is in the top row, not the bottom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2018

    Pequeno e muito pratico e versátil. Fácil de transportar e de usar. Com qualidade. Uma excelente opção.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$17.31
    • US$18.47
    • US$19.62
    • US$28.86
    • US$19.62
    • US$20.78
    • US$31.17
    • US$18.47
    • US$26.99
    • US$10.59
    • US$39.09
    • US$16.16
    • US$19.99
    • US$34.65
    • US$21.93
    • US$20.78
    • US$17.31
    • US$14.99