Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (352)
  • Kép (60)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(352)
    • 5 Csillag(348)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/02/2021

    After watching tones(6 I guess) of youtube review. (Tks Vacuum wars and tiago araujo) I decided to give myself this gift. What I liked box, manual, vacuum. This crazy robot was able to enter my box shower which has a decent amount of step. I am loving.( I just used 4 times) Mopping I am testing right now. Thanks for this sub I wet the mop before. I used few drops of my favorite brazillian cleaning,( pinho sol if I try to translate it is pine tree sun) I know since it is my first, but I feel like I started with a ferrari. Noise fantastic. Way better than some of my friends. Dust bin, I loved. Way better than my vacuum cleaner when I try to clean and I almost die with the dust. Could be because the size. But I found the dust stay morr compact and less volatile in the air. Directions very few bumps. I almost bought level 1 on black friday. Blavk friday was the beginning of this journey. Cons: None, I am in love phase. I could say price becuase I am cheap bastard. I will regret at some poin the love phase. I call this life. Advice Becarefull with cables. My robot got dangled with the window cables First run keep a eye. Mine entered on the shower After first run set zones and walls to every possible scenario Have fun

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2021

    A adta nekem Xiaomi G1 vákuum (mi vákuum felmosó elengedhetetlen) egy ajándék. Mivel nem rendelkezik térkép képességgel, gyakorlatilag nem volt használható, mivel állandóan a vákuumban kellett lennem, hogy tiszta legyen a kívánt helyiség, stb. Így úgy döntöttem, hogy vásárolni Roborock S5 max, miután elolvasta jó néhány értékelést. És nem csalódtam. Miután a porszívó beszkennelte a házat, egy kicsit szerkesztettem a térképet, ami valójában elég könnyű volt. Most beállítottam nem megy zónákat, szobasorrendet, és még meg is mutathatok egy irányt, vagy egy meghatározott szobát, amit a robot takaríthat. Természetesen akkor vegye fel az összes elemet a padlóról, mint ahogy minden robot. De ez nem sok. Mert amikor a vákuum elkezd tisztulni, nem kell figyelned. Tökéletesen végzi a dolgát! Nem próbáltam felmosni, és valószínűleg nem is fogom használni, mivel semmit nem lehet hozzáadni a vízhez. De nekem nem gond, amúgy sem gondoltam, hogy használni fogom. Összességében, ha azt szeretné, hogy egy hatékony robot vákuum és ~300€ költeni, megy a Roborock S5 max! Nem fogod megbánni!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2021

    26 nap alatt kaptam meg a terméket. Jól csomagolva és ahogy várható volt. A robot kiváló! Befejező nagy, és az összes fő funkciók várható. Nagyon elégedett a vételi és ügyfélszolgálati a BGNB.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2021

    Megvettem ezt a porszívót, mert kipróbáltam egy alacsony minőségű robotot, ámultam, hogy mennyi port szív be. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy középkategóriást, és ezt a modellt választottam. A csomag, amely a cz raktárból érkezett, így közelebb Olaszországhoz, körülbelül 1 hét alatt érkezett egy gyönyörű dupla kartondobozban, a klasszikus barna hullámos és a robot tényleges dobozában. A dobozban volt a robot, a töltőbázis, az akkumulátortöltő, egy mikroszálas kendő, az alapot, hogy a ruhát a robothoz rögzítse, és egy műanyag sík, amely az alap alá tapad, hogy ne szennyezze be a padlót, miközben a robot tölt. a végén egy kézikönyv jól sikerült. A robot jól megépített, az anyagok minősége nagyon jó, és 3 hónap használat után még mindig új rügyek.Ez a robot egy térképet készít a házról a fedelével, amely hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé. Az akkumulátor sokáig tart, nem tudtam lemeríteni. A tisztaság nagy, egyértelműen a sarkokban ez egy kicsit nehéz. Nagyon elégedett vagyok ennek a robotnak a megvásárlásával is, mert szinte teljesen helyettesíti a hagyományos seprűt. Az ár-érték arány csodálatos Én nagyon ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/08/2021

    Nincs semmi új hozzáfűzni, ezt már az előző felszólalók is mondták, egy kiváló robot porszívó (és szőnyegen), amit nehéz pénzért találni, a számítógépes android programommal kezelem, és tökéletesen működik! Az ő negatív, azt mondanám, bárcsak lenne néhány extra eldobható tartozéka a csomagolásban!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2021

    there is a previous generation and now it is. perfect for beautifully cleaning carpets beautifully, washing floors

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    prodotto super. facile interazione con l’applicazione. è possibile dividere le varie zone e diversificare così la pulizia con più o meno acqua. un prodotto che fa veramente risparmiare tempo. da avere

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2021

    Excelente autonomia e boa qualidade preço. Só tem um depósito de lixo um pouco pequeno, mas apenas temos de ter o trabalho de despejar a cada utilização caso a área a limpar seja de cerca de 100m2. Entrega em menos de uma semana e em perfeitas condições. Aspira e lava bem, apesar de se utilizar apenas água. Muito bom a subir tapetes e a contornar obstáculos. Numa área com 100m2 usa cerca de 50% da bateria a aspirar. Excelente software, bastante intuitivo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2021

    Korán érkezik boszorkány egy jó dolog (problémák nélkül). Most a termék, ez nagyon jó könnyű dolgozni, nagyon hatékony. Nagyon jól csomagolt (dupla doboz). Még nem használtam a felmosó funkciót, de ha fele olyan jól működik, mint a porszívó, akkor szuper. Ami a zaj egyáltalán nem bosszantó még a legerősebb környezetben. Mérleg üzemmódban olyan, mint egy mikrohullámú sütő. A térkép megszerzése után (első lépés) nagyon hatékony és gyors. Nagyon elégedett a vásárlással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    Beüzemeltük. Dolgoztattuk úgy 10-15 percet, hogy ismerkedjen a lakással, most tölti magát. Az első benyomásunk nagyon jó. Hétfőn rendeltük, csütörtökön megérkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft130 774
    • Ft13 625
    • Ft121 269
    • Ft107 513
    • Ft115 081
    • Ft17 411
    • Ft14 697
    • Ft76 844
    • Ft100 315
    • Ft21 200
    • Ft11 796
    • Ft67 516
    • Ft169 614
    • Ft169 123
    • Ft140 935
    • Ft49 161
    • Ft65 549
    • Ft61 947