Kiszállítás United Kingdom , USD
A %s legnépszerűbb értékelése a Banggood-on, Vásároljon legjobb %s-t a legalacsonyabb áron a Banggood-on. Vásárlás előtt böngésszen a %s leghasznosabb pozitív véleményében., rc játékok, szórakoztató sport, divat, népszerű elektronika
smpetros 13/12/2021
Πέρασαν 30 χρόνια από τότε που φόρεσα ρολόι στο χέρι μου! Γυρίζουμε πίσω ολοταχώς μου φαίνεται... 1. Ένα αστέρι θα δώσω στο Banggood για την επαγγελματική δουλειά μέσω αυτής της καλοστημένης σελίδας αγορών αλλά και για την εντός 8 ημερών παράδοση του προϊόντος, στο μισό χρόνο από την προκαθορισμένη ημερομηνία! 2. Ένα αστέρι στην εταιρία Rogbid για την άμεση απάντηση σε email μου και τη διαβεβαίωση πως στο επόμενο OTA εντός του μήνα εκτός των άλλων έχει συμπεριληφθεί και η υποστήριξη στην Ελληνική γλώσσα. 3. Τα υπόλοιπα αστέρια θα τα δώσω στο Air, το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα. Αν και τσιμπημένη η τιμή του, πρέπει να ομολογήσω πως το αξίζει και με το παραπάνω μιας και το όλο πακέτο αυτών που προαφαίρει, απλά δεν το βρίσκεις σε άλλη συσκευή (φθηνότερη ή ακριβότερη). Προσωπικά ο λόγος που αγόρασα το συγκεκριμένο ρολόι ήταν η πλήρης υποστήριξη τηλεφωνικών κλήσεων και μηνυμάτων και πραγματικά δεν έχω λόγους πλέον να παίρνω μαζί μου το κινητό, μπορώ να το αφήσω στο σπίτι χωρίς άγχος! Αν είχε και υποστήριξη της λειτουργίας NFC -που προσωπικά δεν τη χρησιμοποιώ ούτε στο κινητό- τότε θα μιλούσαμε για την απόλυτη συσκευή. Επίσης η εφαρμογή GaoFit που είναι υπεύθυνη για τη συνεργασία και παρακολούθηση μέσω κινητού αν και είναι σχετικά πρόσφατη, λειτουργεί πολύ καλά συνδέεται άμεσα με το κινητό και είναι αρκετά καλή και κατανοητή αν και πολύ φτωχή σε φάτσες (watch face) και ελπίζω στο μέλλον να εμπλουτιστεί με πολύ περισσότερες διαδραστικές φυσικά και όχι απλές φωτογραφίες, αυτές τις βάζουμε και μόνοι μας. Πιστεύω πως όποια/όποιος αγοράσει αυτό το ρολόι δε θα το μετανιώσει, προαφαίρει σχεδόν τα πάντα και τα κάνει καλά. Όλα καλά μέχρι στιγμής λοιπόν, μένει να αποδειχθεί και η ανθεκτικότητά του στο χρόνο, πάντως δείχνει στιβαρή κατασκευή.
4
Hozzászólások (8)
Beküldés
 • Diddys καλημέρα από Θεσσαλονίκη... διάρκεια μπαταρίας; το έχεις συνέχεια με την κάρτα σιμ; και το κινητό στο σπίτι;

  Válasz 18/12/2021
 • smpetros @Diddys Καλησπέρα από Πάτρα. Δεν το έχω συνέχεια με την κάρτα sim , ένα 6ωρο κατά μέσο όρο, το υπόλοιπο διάστημα είναι μόνιμα στο wifi όπου του έχω βγάλει τα μάτια και το βράδυ το βάζω να με παρακολουθεί που κοιμάμαι. Σε γενικές γραμμές βγάζει άνετα μιάμιση μέρα και είναι αρχή ακόμα για τη μπαταρία θα ανέβει η απόδοσή της φυσιολογικά, αν και δεν ανησυχώ πρώτον γιατί φορτίζει πολύ γρήγορα και δεύτερον και κυριότερο, μόλις μου περάσει ο ενθουσιασμός και για τη δουλειά που το θέλω εγώ πιστεύω πως θα φορτίζω μετά τη βδομάδα. Φυσικά όλα είναι σχετικά και οι ανάγκες του κάθε χρήστη είναι διαφορετικές. Πάντως (γνώμη μου) για οποιαδήποτε χρήση και να το θέλεις είναι μια συσκευή που γι αυτά που προσφέρει και σε αυτή την τιμή δεν πιστεύω πως θα τα βρεις σε άλλη, το Air στην κατηγορία αυτή (και όχι μόνο) είναι πρωταθλητής.

  Válasz 20/12/2021
 • smpetros @Diddys Μιας και σε ενδιαφέρει να μάθεις για την κάρτα sim, εχθές την είχα ενεργοποιημένη σχεδόν ολόκληρη την ημέρα.
  Ενεργοποίησα το 4G στης 8:30 το πρωί με ένδειξη μπαταρίας στο 79% και το έβαλα για φόρτιση στης 9 το βράδυ,
  με ένδειξη μπαταρίας 20%. Φυσικά δεν το λυπήθηκα καθόλου, εκτός από μερικές κλείσεις που δέχθηκα και
  πραγματοποίησα σε αυτό το διάστημα, για αρκετές ώρες ασχολήθηκα με το internet και με data και μέσω wifi, λίγη ώρα bluetooth, για σύνδεση με την εφαρμογή, παρακολούθηση Βίντεο και τον αγαπημένο μου (Flym News Reader) όπου
  μου αρέσει να ενημερώνομαι και που ανέλπιστα διαπίστωσα πως γίνεται εγκατάσταση κανονικά και μπορείς να
  διαβάσεις μια χαρά τα νέα της ημέρας! Επίσης οι μετρήσεις που έχω πραγματοποιήσει σχετικά με τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και των καρδιακών παλμών ήταν αρκετά αξιόπιστες κάποιες ήταν και ταυτόσημες και πληροφοριακά η σύγκριση έγινε με των 200 περίπου ευρώ Παλμικό Οξύμετρο Nonin 9590 που θεωρείται κορυφαίο!

  Válasz 22/12/2021
 • BG181735116 Καλησπέρα από δράμα. Με ενδιαφέρει το smartwatch για τον γιο μου που είναι 10 για το σχολείο. Θέλω να κατεβάσω εφαρμογή από το Google όχι το play store είναι εφικτό;. Έχει smartphone δικό του αλλά χρειάζεται και ένα smartwatch. Μπορεί να απαντήσει σε κλήσεις και μηνύματα; στις πληροφορίες αναφέρει την ελληνική γλώσσα ανάμεσα στις υπόλοιπες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Válasz 15/02/2022
 • smpetros Καλημέρα από Πάτρα. Το ρολόι είναι πολύ καλό το έχω σχεδόν τρεις μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προσωπικά το αγόρασα γιαυτό το λόγο, γιατί είναι κανονικό τηλέφωνο, βάζεις μια κάρτα sim και έχεις ένα αυτόνομο τηλ. Δέχεσαι κλήσεις μηνύματα και παίρνεις τηλέφωνο, στέλνεις μηνύματα όπως με ένα κανονικό smartphone και μάλιστα έχει πολύ καλή απόδοση και το μεγάφωνο και το μικρόφωνο. Σχετικά με τα Ελληνικά, δεν θα έχεις πρόβλημα με Ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα, τους αναγνωρίζει και η ανάγνωση του μηνύματος γίνεται κανονικά από το ρολόι, ολοκλήρου του μηνύματος και όχι ένα μέρος από αυτό όπως σε κάποια άλλα ρολόγια. Το μενού μου ήρθε με κάποια Ελληνικά αλλά δεν ήταν πλήρως εξελληνισμενο και μάλιστα κάποια στιγμή του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και τα έχασε τελείως.

  Válasz 16/02/2022
 • smpetros @BG181735116 Τώρα είναι όλα στα Αγγλικά αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Ελληνικούς χαρακτήρες τους αναγνωρίζει παντού σε μηνύματα και σε εφαρμογές. Μάλιστα επικοινώνησα με την εταιρεία (Rogbid) και μου είχαν πει πως στην επόμενη αναβάθμιση που ετοιμάζουν έχει συμπεριληφθεί και η Ελληνική γλώσσα, ακόμα δεν έχει έρθει, ελπίζω να είναι έτσι, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Σχετικά με τη Google έχω περάσει εφαρμογή εκτός play store κανονικά χωρίς πρόβλημα. Πάντως να ξέρεις πως δεν είναι smartphone, υπάρχουν περιορισμοί και η υλοποίηση σε πολλές εφαρμογές είναι από δύσκολη έως αδύνατη.
  Σε γενικές γραμμές το ρολόι είναι εξαιρετικό, αυτά που σου προσφέρει δεν τα βρίσκεις σε πολύ ακριβότερα μοντέλα. Κατά τη γνώμη μου αν προχωρήσεις στην αγορά να πάρεις το μοντέλο με τα 4G ram /128G rom, το άλλο μοντέλο από ότι έχω ακούσει έχει προβλήματα λόγω της πολύ λίγης Ram.

  Válasz 16/02/2022
 • BG181735116 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου εύχομαι τα καλύτερα

  Válasz 16/02/2022
 • smpetros @BG181735116 Να είσαι καλά.

  Válasz 18/02/2022
Elégedettségi felmérés

Töltse le az APP alkalmazást, hogy exkluzív 10% kedvezményt kapjon a kuponról