Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (68)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(68)
    • 5 Csillag(61)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/05/2022

    Gateron Red Switches. Took a while deciding between this or the brown ones. Decided to get this to try key modding after watching various tutorials! I specifically wanted this 100keys cause I needed numpad for protools shortcut. I like how everything is compact and sleek despite the number of keys. Was also quite surprised with how good it originally sounds since it tends to sound more clicky in video tests. Key tension is nice too although I made more typo errors in the first day I gotten it xD but probably just cause it was my first mech keyboard. After awhile it's all good. RGB modes were easy to set as well! Also, just a tip: if you're using macbook there isn't any software download for the rk100 idk why...but I didn't have any problem with my setup. Just rmb to full charge it the first time (plug usb to Mac with power plugged in), I think the battery light goes off when it's full. Been using since I got it (27/04/22) and battery still going strong. Really loving this keyboard!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2021

    Gyönyörű!! Pontosan olyan, mint a képen, és ugyanaz, mint a többi értékelés. Az RGB világítás nagyon világos, és szeretem a különböző beállításokat. Néhány kulcskattintás hangosabb, mint mások, de valószínűleg néhány kenőanyagot fogok használni, hogy megjavítsam. Emellett extra kapcsolókat, USB-C kábelt és egy kulcssapkát + kapcsoló húzóeszközt is csomagolnak. Elég gyorsan megérkezett Ausztráliába - alig több mint két hete. Ami kellemesen meglepett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2021

    Ez a második mechanikus billentyűzetem. Ez egy nagy költségvetés billentyűzet (megrendelt fekete barna kapcsolók). Van egy másik RK billentyűzetem (RK84-fehér), és kicseréltem néhány kulcssapkát egy fehér és fekete témára.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2022

    kiváló építési minőség, a művek tökéletes, és összeköti szuper gyors, a vezeték nélküli ugyanaz működik grnial és az akkumulátor tart egészen egyenletes a fényerő a maximális, elég kompakt szép és megérkezett, továbbá idő előtt Javasolt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/05/2022

    Excellent keyboard when the keyboard arrived I had a problem; they did not write the letters well but with the software and restoring to factory keyboard everything was solved, the keyboard is soft, shines excellent and is beautiful.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/11/2021

    Nagyon lenyűgöző billentyűzet.... piros mechanikus kapcsolókkal.....Szeretném ajánlani ezt a kompakt billentyűzetet mindenkinek, aki vezeték nélküli és vezetékes billentyűzetet keres a nmpad. ⌨️⌨️🔥🔥🔥👌👌👌

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2021

    I think for the price this is amazing 96% deal. You can adjust the brightest of the leds. I have bought Cherry MX tester from this store too so the RK browns are in the middle of cherry red and cherry brown. This keyboard tactile feedback is more subtle. I think it's best out these. Now to things I noticed: some keycaps like B in this example has dots where light passes through. On letter keyboard keys with this issue are BDQOPA. Seems like dirt but that's how it's. Also to reflect light, inside the keyboard is white colour. So once LEDs are off, the keyboard isn't totally black. I wanted full sized keyboard with all black colour and there wasn't anything close to the value of this option

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2022

    Muy buen teclado, si eres español viene sin Ñ, pero puedes ponerle distribución española, lo unico malo es que pierdes la tecla <> Teclado muy recomendado, va por bluetooth, por usb sin cable y con cable tipo C

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2022

    Két hét múlva jött. Jó állapotban. Mindhárom mód tökéletesen működik. A kulcssapkák abs műanyag érzés nagyon jó. És a tőzsdei szúrások is elég ereszkednek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/12/2021

    Szállítás érkezett korábban, mint a tervezett, a billentyűzet tökéletesen működik, és úgy érzi, erős minőségi ár verhetetlen, tartsa szem előtt, hogy igen, ez egy billentyűzet 100 kulcs, a képen úgy néz ki, nagyobb, mint a többi billentyűzet, de a valóságban két ujjal rövidebb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you