Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (222)
  • Kép (43)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(222)
    • 5 Csillag(190)
    • 4 Csillag(28)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/05/2021

    a billentyűzet nagyon jó minőségű a kapcsolók vannak fém twang hozzá, de tényleg nem kedves, ha nem hallgatod meg, a színek nagyok nem olyan fényesek, mint vártam, de ez lesz a munka az oldalsó LED-ek fényesek később a kapcsolók ledek, így nem tudom, mit gondoljak, hogy de tényleg nem olyan nagy dolog, ha egy első alkalommal mechanikus billentyűzet személy, hogy nézett egy csomó billentyűzet videó, mint én tettem, wil valószínűleg egy kicsit csalódott először a kattogó kapcsolókkal, de akkor nem olyan rossz, de azt javaslom, hogy gondolja meg bölcsen, mielőtt kiválasztaná ezt a kattintós kapcsolót, csak azért, mert a hang, és azt hiszem, jobb lehet a fehér piros kapcsolók és talán a barna, ami kedves az én első probléma, ha egy első alkalommal egy mechanikus billentyűzet a kattintás kapcsolók lehet egy kicsit csalódást, nem azért, mert a minőség csak azért, mert a hang, és talán az érzés nem tudom leírni, miért voltam csalódott egy másodpercre i is volt a lábtartók, amelyek a mágnesek a mágnesek rendkívül erősek ehhez, de 3 mágnes jött laza a dobozban az utolsó probléma az volt, hogy csinálni a betét kulcssapka volt egy folt rajta, ami úgy nézett ki, mintha valaki festett az ujját, és megpróbálta, hogy Csak egy kis folt, egy kicsit rosszabb a való életben, mint ahogy a képen néz ki általános azt mondanám, hogy ez egy nagy billentyűzet Whit egy jó szoftver töltse le a szoftvert: rkgamings.com meg kell, hogy a billentyűzet csatlakoztatva a szoftver a munka, és be van kapcsolva, valamint a Bluetoth egyszerű, de ez nem az A kézikönyvek, amit láttam, tartsd az FN+P-t 3 másodpercig és még tovább, aztán menj a Bluetoth-ra, majd megjelenik ez minden

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    ez a billentyűzet tökéletes! Jó minőségű anyagok, PBT kulcssapkák, nagyon jól kent stabilizátorok, dugó és játék. testreszabhatja a funkciókat a letölthető szoftveren keresztül. Nagyon ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Nagyon meglepett, hogy milyen gyors volt a szállítás. A megrendeléstől számított egy héten belül megkaptam! Összességében, nagyon erős termék, szeretem a kulcsokat és az RGB világítás. Imádom, hogy kettős módú, vezetékes és vezeték nélküli, így kompakt. Bárcsak lenne benne egy ujj is, ami szerintem király lett volna! A kulcsok tapinthatóak (barna kapcsolók), így nagyszerű azok számára, akik sokat gépelnek és kicsit játszanak. A szóköz nem érzi egy kicsit nehéz, ha nyomja, mint a többi .. De ez nem nagy zavar engem. Továbbá, nincs média kulcsok. De ha valamiben megbízol, keresd máshol. Ahogy azt mások is említették, a hátsó lámpa néhány kulcs alatt, és a szóköz nem simul át, vagy átmenet, valamint a többi, de ez rendben van, elvégzi a munkámat! Mindent egybevetve, imádom! Nagyon boldog és olyan szép!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Quality of the keyboard is GREAT! There were some things I had to fix. 1st were the magnets that are supposed to go under the feet of the keyboard. I had to glue them back on, because they fell off right when I unboxed the keyboard. 2nd was the annoying red light coming from the space key, I couldn't find another solution so I ended up just taping it with a black duct tape. Overall I recommend it! Bought it with red switches, sounds awesome!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2020

    A billentyűzet eddig nagyszerű, csak egy LED van a szóköz kulcsában, ami soha nem kapcsol ki, és piros színben ragyog. A kulcsok színpontossága nem fenséges, de azt mondanám, az árért ez a billentyűzet meglehetősen jó. Szintén jön egy kulcssapka eltávolító és két mágneses billentyűzet lábak, hogy a billentyűzet hajlamosabb.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2021

    Nagyon szép, most kaptam, és csodálatosan hangzik. Megvettem a barna kapcsoló billentyűzetet és a stabilizátorok csodálatosak! Ez egy remekmű az áráért. Megéri! Használom a játék és a zene, és a játék csodálatos, és a gépelés is csodálatos. összességében a legjobb költségvetés billentyűzet lehet kapni. 5 csillagos!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    While in the options of the keyboard YOU CAN specify the layout and I chose "ES" (the one from spanish) layout they still sent me another (I think it's the "US" one) I have attached images showing that is different from the one that they sent to me. I have waited almost two weeks for an answer and not getting it I opened a paypal case, the solution after all this time and the wrong product (not my fault but them) that they gave me is to send it back, of course they are not paying the return shipping cost and when they receive the product they will refund me The quality of the product for the price it costs is good anyway but the customer and logistics service are awful

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Ez a billentyűzet egyszerűen tökéletes. Miután kipróbáltam több modellt, igazán lenyűgözött ez a mechanikus billentyűzet. A kompakt modellt előnyben részesítve az RK71 60%-os billentyűzetekkel szemben, még inkább, ha fejlesztő vagy, aki intenzíven használja a home/end kulcsokat a kódolás során. A modellt választottam az RGB, vezeték nélküli, piros kapcsolókkal - az egyetlen kétségem, de a kiegyensúlyozott hangzás és sima billentyűs sajtó miatt a helyes választás. Meg kell jegyeznem, hogy azt vártam, több fényes RGB, de biztosan jobb az akkumulátor (és a szem) tartósság. Végül szeretném regisztrálni a meglepetésemet a „Bangjó szállítási rendszerrel", mivel legalább 30 napot vártam, hogy megkapja Brazíliában, ami csak 15 futási napot vett igénybe!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    Nagyon jó! Kár, hogy ugyanazt a hangot adja ki a gépeléshez. 4 nap alatt érkezett kiváló kiszolgálással!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    Nagyon jó! Romániából vettem. Nem hallottam semmit 13 napig, de jött a rajongó futár pontosan 2 hét után ajánlaná, újra vásárolna egy barát. Ne essen pánikba, ha nem hall semmit a csomagról, amely Kínából származik, függetlenül attól, hogy milyen raktárban áll.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 831
    • Ft18 767
    • Ft23 914
    • Ft25 125
    • Ft13 620
    • Ft16 042
    • Ft27 244
    • Ft30 271
    • Ft22 097
    • Ft18 162
    • Ft17 859
    • Ft16 951
    • Ft16 345
    • Ft18 162
    • Ft19 070
    • Ft24 519
    • Ft27 244
    • Ft4 193