Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (120)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(120)
    • 5 Csillag(114)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/02/2021

    Ez a felülvizsgálat 2 hét után készült a billentyűzet használatával. Ez az első mechanikus billentyűzetem, a barna kapcsoló verziót választottam, mert valami kevésbé zajosat akartam, mint a kék kapcsoló, de a tapintható visszacsatolással, de őszintén szólva, nem érzem, talán az én hibám. A csomag időben érkezett, az eredeti Royal Klug csomagban és párnázott borítékba csomagolva, volt némi külső sérülése, de a billentyűzet és a kiegészítők rendben voltak. A csomagban, amit találtam: - Mechanikus billentyűzet - USB típusú c kábel (2m) - Kulcstartó eltávolító - 5 tartalék kapcsoló kapcsoló kapcsolóval Nagyon boldog vagyok ezzel a billentyűzettel, kisebb, mint az előzőek, és tényleg segített, mert könyveket kell használnom az egyetemi tanulmányaimhoz. Én is játszom néhány játékot, még akkor is, ha kapcsolatban van Bluetoth, soha nem tapasztalok semmilyen késést. Mint egy, Bluetoth, azt tudom mondani, hogy az én tapasztalatom, akkumulátor tart körülbelül 3 nap ledek és 5 nélkül led. Valószínűleg veszek valami csuklótámaszt, a billentyűzetnek nagyon fontos lépése van. Remélem, sok évig fog tartani, megpróbálom frissíteni ezt a felülvizsgálatot, ha valami történik

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    I got my white rk68 (855) with brown switches from the Spanish warehouse. The switches are RK brown. The board is fortunately the hot swap model. The box came with the USB A-USB C cable, a nice wire keycap puller (not the plastic ones that scratch the caps) and a switch puller. It also came with 4 extra RK brown switches. The PCB has kailh hot swap sockets and the build quality is great, specially considering the price. I paid around 44 Euros for a hot swap keyboard with BT 5.1! Now let's talk about what could be better... The keycaps have a nice font with great legibility but are quite thin. They are also ABS but that is normal in this price range. Incredibly, the worse of this keyboard is the RGB configuration software. Stay away from it! It can render your keyboard useless until you reflash it with the firmware. I updated the firmware from version 1.16 to version 1.17. I am a Mac user and everything was fine until I decided to try the GamingForceZ software on Windows. After using it for a while, the keyboard went off, all the LEDs were off and it was no longer recognized by the computer. The only thing that appeared to be working was the battery charging led. After spending about 4 or 5 hours I found the solution online. There are several people complaining of the same problem. The keyboard can be forced into boot mode by shorting two pins under the right stabilizer of the space bar key (check photo) and plugging the usb cable to the computer. After doing this the keyboard is recognized and the firmware upgrade can be made. Today I stripped the keyboard, lubed the stabilizers as I wanted (they were already lubed from factory and it was ok). After that I replaced all the RK brown switches with some Outemu purples that I had lying around as they are less scratchier and have a stronger spring (more to my taste). Overall, a very nice board and a complete bargain for the features! Definitely 5 stars!

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2021

    Kiváló anyagok, úgy érzi, nehéz szilárd, és nem mozog, úgy érzi, nagyszerű írás barna kapcsolók, hozza tartalék alkatrészek és eszköz, hogy vegye ki a kapcsolók, a kulcssapkák jól készült, és úgy érzi, könnyű, és nem széles. Nincs szükség további szoftverre a billentyűzet és a fény üzemmódok észleléséhez. Sok könnyen megváltoztatható fénymóddal rendelkezik. Erősen ajánlott, az elsőbbségi szállítás gyors volt kevesebb, mint 1 hónap.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    después de casi 20 días de realizar el pedido el producto llego, la caja estaba algo dañada pero el producto venia completo, te regalan 4 repuestos de switch azul y las herramientas para intercambiar las piezas. el producto llego en perfecto estado, Gracias!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    The keyboard is amazing, the red switch are not the best but they are good, quality is also very good, it have 5 bluetooth profiles, so you can have your desktop, laptop, phone, tablet,... all connect and easy switch between them. One side note, the rgb have good colors but it is not the brighter.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2021

    Két hétbe telt, hogy Portugáliába jusson, minden gond nélkül ment, vagy vám nélkül, mivel az áfa már szerepel az árban, ahogy azt jeleztük. Az 55 eurós billentyűzet luxus. A doboz anyaga meghaladta a várakozásaimat. A kulcssapkák jó minőségűek. Az RGB-k nagyon aranyosak, a barna kapcsolók nem rosszak, és úgy tűnik, hogy még a pirosaknál is jobbak, amelyek, amit a videókból láttam, túl zajosak voltak. Az egyetlen negatív pont számomra a kulcsok enyhe „megrázása". (ami azt hiszem, könnyen megoldódik pamut vagy szigetelő hab között a fórumon és a pcb, vagy a kapcsolók) A stabilizátorok sem jók. Ami a szoftver telepítés volt nagyon könnyű használni a linket, amely a termékleírás és működik minden kifogástalanul jól, makrók, rebinds, rgbs. A jövőben, azt tervezem, hogy átkapcsolom a kapcsolókat egy kis tejes sárgára, és felteszek egy kis szigetelő habot, de a forrás billentyűzet már elég jó. Következtetés: Lehet, hogy némi szerencsére van jobb szállítási dátumok, hogy én biztosan volt, de ez az ár nincs jobb billentyűzet a piacon, Budapest.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2020

    So, first of all, this is a great little keyboard. I'm knocking off a star for the customer service I've received from both RK and Banggood regarding some VERY simple questions. The PID that this board is identified with (at least my shipped copy) was 024F, whereas the software on RK's website lists 8008 in the title, and it would not update the firmware or work with the RGB/programming software. I had to find someone on Reddit that had the old firmware RK no longer provides, which I will now link to: https://drive.google.com/file/d/1jHgde30Mr8KzwvEFJqiLV2ikSBNAFzrP/view?usp=sharing after this update, the PID now lists as 8008, and the current software can be installed. To reiterate: you have to update with this old firmware FIRST, then download the current software from the RK site, run that firmware update, and then the RGB software will function. I also queried if it were possible to input printscreen, home or end with any fn key combos. RK on ali told me it was not possible, RK via email told me to ask their engineers at another email address, and those engineers just replied with a link to the non working firmware and didn't read or answer my question at all. Anyway, key combos: printscreen = fn + ` home = fn + [ end = fn + ] As for the keyboard, the RGB is not particularly bright, but it is pretty good, has a lot of customisation and different patterns/modes. The stabilisers are surprisingly quiet, and the keycaps and keypresses all feel pretty nice. Bluetooth connectivity is fine, no lag or dropouts as yet, although the battery life if using backlight is pretty average, around 10 hours I'd say. The brown TTC switches on my board offer very little tactility at all, basically feel like reds, so I guess a pretty faithful clone of mx browns xD Overall, a pretty great little board for the price, now that I've worked out the issues, highly recommend!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Le vagyok nyűgözve! Van néhány tucat billentyűzetem, és ezt azért vettem, hogy lássam, milyen lesz egy 50 euró alatti billentyűzet, és őszintén szólva, le vagyok nyűgözve. Úgy néz ki, és úgy érzi, mint egy sokkal drágább billentyűzet. A kapcsolók nem a Cseresznyés MX vagy Gateronok, de úgy érzi, elég sima; különösen az ár. A stabilizátorok nem síkosak, de jól érzik magukat, és a kenésnek még jobbá kell tennie őket. Az Űrbárnak nincs csörgője. Adja meg a kulcsot, és a Caps Lock nagyon kevés csörgővel rendelkezik, amelyet könnyen megoldhat a stabilizátorok kenésével. Egy átlagos felhasználó észre sem veszi a csörgést; ez annyira minimális. Ha választanom kell egy átverést, az ABS kulcssapkák lenne, de őszintén szólva nem panaszkodhatsz ezen az áron. A kapcsolók jól érzik magukat, és a billentyűzet nagyon jól hangzik, még hab vagy kenés nélkül is. Nagy ár-minőség arány! Ha van egy kis költségvetésed, csak vedd meg anélkül, hogy átgondolnád, boldog leszel!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2021

    A megfelelő időkereten belül érkezett, és nem fizettem érte díjat. A billentyűzet nagyon kényelmes, csak észrevettem, hogy egy led, hogy nem működik a teljes RGB, de nekem ez baromság. Ez egy nagyszerű billentyűzet!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    Milyen szép kis költségvetésű mechanikus billentyűzet. Miután volt egy Tofu60, amit magam építettem több hónapig, még én is lenyűgözött ez az RK68! Megvan a vörös verzió, és igen, ez hotswap - csak a kínai raktár hajók hotwap, amennyire én tudom. Megérkezett hamarabb, mint a becslés, alig egy hét alatt Új-Zéland (Bangjó hajózás nagy, mint mindig). A tábla egy kicsit üreges és kaparós gépelni, de ez várható, mivel ez egy üreges tok, és a kapcsolók raktáron. Habot és kenőanyagot a kapcsolókban még jobb lesz. (Én lesz, hogy egy videó nagyon hamar a fórumon, és a mods, csatorna Bekakeebs c:)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft17 149
    • Ft13 791
    • Ft26 985
    • Ft26 985
    • Ft17 149
    • Ft25 725
    • Ft29 983
    • Ft19 788
    • Ft32 322
    • Ft15 830
    • Ft14 091
    • Ft19 188
    • Ft13 851
    • Ft21 437
    • Ft15 830
    • Ft10 792
    • Ft16 789
    • Ft9 892