Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (430)
  • Kép (55)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(430)
    • 5 Csillag(419)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/01/2020

    2.1 lencse nagyon jó, én egy 2.5 lencse, ami jó, de ez még jobb, sokkal több látótávolsága vízszintes és függőleges, ajánlott a szabadúszó, mint mindig a RUNcam termékek nagyon jó minőségű, jó vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2019

    ℹ️ macht ihren Job ordentlich 😎 ✅ und passt auch sehr gut zur RunCam Split 👍🏽 (siehe Bilder) 💶 besser und günstiger als die originale Linse.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2018

    Il sito comprende foto dell'obbiettivo con le varie misure e quindi non potete sbagliarvi nell'ordinare il pezzo come e capitato a me precedentemente L'obbiettivo e come l'originale fornito con la camera e anche il focus e facile da sistemare non che l'immagine trasmessa e limpida e pulita

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2017

    I found the 2.3mm the best for my flying stlye... The narrower lens maybe works better at high speeds, but between the trees you feel the environment better around you and less likely hit something while flying sideways. There is a little bit fisheye effect, barrell distorsion, but less than the 2.1mm. For me its not disturbing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2017

    ich dachte schon meine Foxeer Monsta HS1194 wäre defekt weil das Bild einfach nur mieserabel überbelichtet war und immer schlimmer wurde. Selbst mit einer neuen Foxeer 2,5mm Linse wurde es nicht besser. ERST, nachdem ich mir hier diese Runcam RC23 (2,3mm) bestellt und montiert habe wurde das Bild um ein vielfacher besser, keine überbelichtung mehr im Bild und auch schöne Kräftige farben. Ich musste lediglich das Gehäuse der Cam um 3mm kürzen damit diese Linse vollständig passt und scharf gestellt werden konnte

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2020

    Perfect with foxeer camera, pilot eyes

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2018

    На вид супер отличная упаковка . В деле не проверял надеюсь н будет без обломов.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2017

    Optica original runcam de 2.1mm en mi caso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2017

    Me a llegado el lente de mi camara muy rapido y ademas me da un mejor trabajo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/08/2020

    Pontosan úgy, ahogy leírtuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft14 947
    • Ft3 980
    • Ft4 979
    • Ft6 556
    • Ft5 364
    • Ft25 224
    • Ft6 898
    • Ft52 904
    • Ft6 220
    • Ft109 206
    • Ft3 064
    • Ft3 631
    • Ft14 180
    • Ft4 979
    • Ft3 831
    • Ft168 954
    • Ft1 158