Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/11/2020

    This is a wonderful e-bike , rapported to Fiidos and CMSf16plus I find it powerful and comfortable on the seat and ahead, on the road again , it joins 32 km par hour , the right speedness, you pedale and if you like accellerate , otherwise you accellerate and then pedale.You have not to choose it on display, you can do as you like , as if on CMS or on Dohiker. 350w motor , you can change with 250w controller and 12 magnets PAS and make it regular for italian law limits 25km par hour

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    wonderful elc bike , i Love it . underbar elcykel snabb leverans till Sverige samt skönt och trygg att köra. glad på köpet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    A csomag a megadott időben érkezett. És a termék teljesen megfelelt az elvárásaimnak. Újra megvenném. Igazán elégedett!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/02/2021

    Thanks for my new ebike...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2021

    Good,Thank you.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2020

    Vera, rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/10/2020

    отличный велосипед. Мы очень довольны.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/07/2021

    速 度 不 能 大 于 25km/h, 我 破 解 了 速 度 限 制,但 是 仅 仅 是 仪 表 盘 上 的 数 字 变 大,实 际 速 度 并 没 有 增 加 A sebesség nem haladhatja meg a 25 km/h-t. Túlléptem a sebességhatárt, de csak a műszerfalon lévő szám lett nagyobb, és a tényleges sebesség nem nőtt A sebesség nem haladhatja meg a 25km/h-t. Megtörtem a sebességhatárt, de csak a műszerfalon lévő szám lett nagyobb, és a tényleges sebesség nem nőtt La velocidad no puede ser felett 25 km / h. Rompí el límite de velocidad, pero szóló el número en el tabro se hizo más nagye y la velocidad real no aumentó. Die Gesch adigkeit darf nicht höher als 25 km/h sein, ich habe das Tempo geknackt, aber nur dí Zahl auf dem Armatürnbrett wurde grö ró und otsächliche Gesch-igkeit sich nicht erhöht

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2021

    Un buen producto y con buen servicio de atención al cliente, lo recibí con algo de retraso pero bien, además llegó con el soporte para el teléfono roto y me han enviado otro para sustituirlo. Los acabados son de muy buena calidad y cumple con las especificaciones sobradamente, por poner un pero estaría bien que trajera luz trasera (trae un reflectante)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2020

    order : 86715318 Hello there is a problem with the e-bike. After putting the battery on charge, the bike does not turn on nor the led screen. after removing the handle 3 small wires are broken. Could you send me a new 1/2 handle so I can change it? Best regards

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft261 215
    • Ft178 240
    • Ft215 118
    • Ft368 775
    • Ft251 996
    • Ft208 971
    • Ft233 557
    • Ft498 770
    • Ft276 581
    • Ft276 581
    • Ft215 118
    • Ft368 775
    • Ft430 238
    • Ft921 943
    • Ft488 628
    • Ft368 775
    • Ft295 020
    • Ft196 679