Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (154)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(154)
    • 5 Csillag(148)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/08/2021

    Szép kis áramforrás. Teszteltük 230Vac, könnyű terhelés (kevesebb, mint 50mA), 5Vdc éles!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2016

    Die 600 mA kann ich nicht bestätigen. Laut Datenblatt ist die Dioden-Brückenschaltung im Eingang nur für 500 mA ausgelegt. Sicher, man kann es versuchen :) Trotzdem gebe ich volle Punktzahl. Im Gegensatz zu anderen Produkten ist hier mal absolut sauber und auf der sicheren Seite gearbeitet worden. Die Schaltung ist zudem sehr kompakt und passt mit kaum 2 cm Bauhöhe nahezu in jedes Gehäuse. Die Bilder werden der Qualität leider nicht gerecht. Unter den Kondensatoren verstecken sich weitere integrierte Komponenten.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2019

    Nice looking convertor, got 2 of them straight away. there is a good chance of minimizing it a bit as the case is slightly wider than PCB.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2018

    Questo alimentatore è perfetto per progetti a microcontrollore con Arduino ecc. è piccolo ma fornisce una potenza adeguata inoltre ha un ottimo rapporto qualità prezzo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2018

    pro: - barato - compacto - extremamente útil cons: - não vem nenhuma marcação, se misturar a font de 3,3v com 5v vai se confundir e pode usar o modelo errado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2021

    came fast and in good shape,works fine,is not what i wanted as it only has 600mA and i wanted a 6A,but i used it at something else

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    This is a very good 5VDC PSU, 2 red wires are AC input. Black and Red are DC output, in my case: 4.97V, enough to trigger a 5V relay.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Wanted a small mains to 5v power supply for a couple of projects I'm working on. This was a perfect fit for my requirements

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Ez a termék pontosan mit a leírás azt mondta, hogy fogok kapni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/07/2021

    ras jól működik egy sonoff sv

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 279
    • Ft2 818
    • Ft1 218
    • Ft2 439
    • Ft2 241
    • Ft3 523
    • Ft2 818
    • Ft1 279
    • Ft3 050
    • Ft6 695
    • Ft1 523
    • Ft2 439
    • Ft2 464
    • Ft1 218
    • Ft913
    • Ft1 371
    • Ft3 966
    • Ft3 523