Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(64)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/02/2022

    Erős anyag, tökéletes termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2022

    Very strong product. Happy with the purchase.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2022

    Rosszul csomagolt, sérülten és újratöltve érkezett.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2022

    nagyszerű termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/02/2022

    good product. well oiled. thanks.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    matériel conforme, mais emballage de très mauvais qualité simple plastique on a vue mieux. transporteur GLS pas de problème livraison rapide matériel a l’aire de bonne qualité

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    The first pair I ordered were perfect but the second pair I ordered were SBR12 x 1000mm and it is becoming apparent that I will not be getting the money owed to me or the correct ones shipped. Of course my value rating will go up once I get the right size rails.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2020

    Nagyon örülök, ahogy vártuk, nem probléma működik, ahogy terveztük. rendelni fog egy másik készletet. ajánlhatja az eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2022

    Hihetetlen az árért. a szállítás gyors volt és gond nélkül. azonban: sínek nem csomagolják tovább, hanem csak csomagolják műanyag szállító zsákok. éles fém szélekkel, készüljön fel egy szakadt csomagolás érkezik. azonban nem valószínű, hogy megsérül a szállítás, mert a tétel maga meglehetősen nehéz vám.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2021

    I ordered two of these units - they're very nice, but I ordered two SBR20 rails and got SBR16 rails instead. I didn't realize it till the two extra slide units showed up - they're 20mm slides, and of course don't fit on the 16mm slides. Still - very nice. I call customer support and see about getting them replaced.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$47.99
    • US$59.79
    • US$9.39
    • US$109.71
    • US$8.99
    • US$75.06
    • US$29.71
    • US$84.79
    • US$149.59
    • US$7.62
    • US$16.09
    • US$154.09
    • US$36.16
    • US$18.39
    • US$25.47
    • US$43.88
    • US$10.49