Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (26)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(26)
    • 5 Csillag(23)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/02/2022

    Work perfectly with SDR Console v3.0.24 software and Multiband End-fed 80-10m antenna. https://www.youtube.com/watch?v=0jFCf5OHYJ8&ab_channel=BeleanCristianPetru

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2022

    Ich habe mit Amateurfunk nur am Rande zu tun bin aber recht begeistert von dem Gerät. Dafür das ich nur eine ca 2,7m lange Antenne verwende liefert es ein gutes Signal. Getestet habe ich schon DAB+ FT8 USB LSB AM und UKW-FM Natürlich hat das RSP1 jetzt keinen automatischen Eingangsfilter umschalter wie die komplexere Version, da ich aber nicht ständig zwischen den Bändern hin und her schalte kann ich damit leben die Antenne jeweils umzustecken.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2022

    Egy kicsit többet vártam a terméktől. A VHF / UHF érzékenysége meglehetősen gyenge, valamint az erős jelek ellenállása. Az RTL-SDR V3-hoz képest rosszabb. Alkalmas, mint egy ellenőrző vevő.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2022

    Ez egy klón az angol cég RSP1 ami ötszöröse az árnak, de jól működik. Hogy hogyan profitálnak, azt nem tudom! Az AluExpress-en van egy eset.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2022

    πολυ καλο sdr , λιγο ευαισθητο απο στατικο ηλεκτρισμο στην εισοδο , γι αυτο προσοχη!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2022

    Jól működik és jól készült, de néhány alapvető utasítás hasznos lenne, ha csak azt mondanánk, hogy hol találjunk egy illesztőprogramot, mivel nem dugó és játék (szüksége van az SDRPlay weboldalra, RSP1 illesztőprogramokra).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2022

    I already purchased one before this order. I know the radio is good, with properly matched antenna more sensitive tham other SDRs

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2022

    Van két ilyen egységem, ami az árért kimagasló, az egyiket egyszerű spektrumanalizátorként használom, .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2022

    Tökéletes munka elme 07

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2022

    A vezető behelyezett finom és a tábla azt mutatja, a készülékkezelő. Még nem tesztelték az anténával.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$84.64
    • US$27.06
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$29.20
    • US$204.69
    • US$26.55
    • US$65.54
    • US$15.00
    • US$5.74
    • US$6.99
    • US$14.94
    • US$199.69
    • US$129.99
    • US$173.99
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$13.99