Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (142)
  • Kép (31)
  • Videó (3)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(142)
    • 5 Csillag(136)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/10/2021

    A gyilkos félelmetes és nagyon gyors. Nem kaptam meg a led fényszórókat a dobozban, és a doboz azt mondja, hogy ez egy ingyenes ajándék. de mindenek felett a teljesítmény nagyszerű a mérethez, akkor ütni őrült. Király ugrásokat és ugrásokat csinál. Csak olajjal töltött sokkokat okozott, amit szerintem feljavíthatunk HBX olajsokkokkal. bár a megrendelés és a szállítás túl sokáig tartott (2 hónap majdnem), mivel volt néhány probléma a ban, a szállítás, én kaptam a dobozt jó állapotban, és minden belül sértetlen volt. Imádtam, 🖤🖤❤️❤️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Egy csavaros csavarral jön, és a kerekek elfordulnak, és a motornak nincs akkora ereje, mint a kocsinak a lovakhoz, stb.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    Ez a kocsi csodálatos. Majdnem túl gyorsan. Fánkot bármilyen felületen lehet csinálni. És pokoli szar. Valami fickó a Youtube-on, aki híres arról, hogy nagyobb és drága teherautókat tört össze, egész nap gördeszka rámpákat vezetett 20 láb magasra a levegőben, és lezuhant, de egyáltalán nem volt sérülés. Nem hiszem, hogy jobbat kapnál 100 dollár alatt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    What a FUN toy. I have some RC experience, mostly boats, mostly nitro. I recently purchased an electric 250g (Drift) plane from Banggood, that has challenged me a bit. While I researched planes I found the SG 1602. There are a lot of videos on this truck, mostly very positive. When I saw a "flash" deal from the USA warehouse, I took a chance. It arrived in about a week. No damage of any kind. I charged the battery and started to play. It IS a brushless unit. It is a bit unclear in the videos, but the brushless transmitter DOES HAVE throttle and steering response trim along with L/R trim. I am brand new to cars/trucks, and control over both has been very helpful. I started with minimum throttle and 50% steering. Learning figure 8's was easy. Slowly but surely I increased the throttle and steering trim as my skill improved. I bought a couple ZOP 1500 40C Lipo's on a Flash deal. They are a great value but have ST60 plug. Fortunately, Deans/ ST60 adapters are readily available on Ebay. They fit in the tray perfectly widthwise, but are a bit long and angle up over the servo. The velcro strap is a bit short but that was easily fixed. These seem to have some extra punch and last a good 30 minutes for me. There are quite a few parts listed for the HBX. I bought most of them (they came in just a week from CN), but I'm not sure they will be needed for a while. This thing is quick, very agile, with very flexy plastic. The shocks were set dead loose. I tightened them about 50% and control improved significantly. On asphalt and bark the 1602 works great. I does have trouble in long lawn grass. I like the scale of the 1602. I think it is a bit "bigger" and capable than some other 1/16 trucks. I started shopping Banggood for RC, but have found other strong categories. Large items take awhile from CN, but small (air freight) packages take only a week to West coast. No real shipping or product issues worth mentioning. Very satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Excellent car for the price, would love to see it with metal driveshafts like the xinlehong q901 and with oil shocks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    A világ legjobb autója..

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Amazing little car for the money! The brushless motor makes it very fast and fun to drive. I drove it in snow and it didn't damage the electronics.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    so far awesome truck only thing I recommend is some oil filled shocks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2020

    autó gyors, de lehetne tenni egy sor fények a hátsó az autó, kivéve, hogy ez szórakoztató és gyors lesz frissíteni hamarosan

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/06/2021

    Szuper R.C. Ezért az árért többet kaptam, mint vártam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27 393
    • Ft58 612
    • Ft28 521
    • Ft28 986
    • Ft6 352
    • Ft37 587
    • Ft40 135
    • Ft42 684
    • Ft24 526
    • Ft25 800
    • Ft40 836
    • Ft27 074
    • Ft7 005
    • Ft20 066
    • Ft16 880
    • Ft40 135
    • Ft31 216
    • Ft28 349