Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (222)
  • Kép (43)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(222)
    • 5 Csillag(205)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/03/2021

    best drift truck for the money! when I say this thing is sweet it is even better in person! fast durable cool! lights are sick! hands down fun truck! get the extra batterys! so sick! so happy!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Ez a kocsi annyira jó. erős és jó sodródni. A távirányító jó, és van néhány hangolás. Nem láttam a különbséget, amikor bekapcsolom az ESP-t. az autó tudja kezelni a találatok és ütközések, de jobb, ha óvatos vele, mivel nem érzi magát nagyon erős. a fényszóró egyik vezetéke (jobb piros körlámpa) levált a fényszóróról, miközben kinyitottam a karosszériát, mert nem volt elég erős, de az összes többi fény jól működik, és ez nem nagy dolog számomra, mert ez csak fény, így még 5 csillag. összességében nagyon jó rc az ár. nagyon ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Úgy néz ki, egy tisztességes minőségű termék, és meg kell felelnie a felhajtás! Jó állapotban és jó időben érkezett. Csak tesztelni kell, ha az idő jobb lesz!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    It took almost a month but I got finally got mine today in the mail. I was skeptical cause it told me when it shipped but that was it so I was very surprised and excited when I got home and seen it!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    This car was taken from me by a friend through your site. I love it very much, and here it is placed on his Instagram page, but the external box shipping method was in my mind.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 13/05/2021

    Jó móka vezetni. A szállítás gyors volt. A csomagolás jobban védhetett volna. De túlélte. mellékelt akkumulátorok valóban tart sokáig!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Hezitáltam, hogy megvegyem, de ó, milyen szép autó ez, annyira örülök, hogy megkaptam. Csodálatosan néz ki és szépen fut is. Vannak kisebb változtatások, mint a felfüggesztés csökkentése, de semmi rossz nincs a dobozon kívül.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Although it took quite some time and patience, so far so good I have not used the unit yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    absolutely amazing little carpet drifter and it’s not bad outside on the rally wheels either

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    I saw some reviews online for this RC truck and everyone had pretty good reviews of it. I've played with it for a handful of hours with it and I have to say so far I've received more value than I thought I would. Everything works out of the box. You can fine tune the settings on the controller and mess with the ESP which is nice. I've crashed into walls, hit tables, and got chased by my dog, but there are no scratches yet. It seems pretty durable and I think once I get better with drifting with the stock setup, I'll have to upgrade to the brushless setup. I've only driven this with the drift wheels and so far I like it. The turning radius is weak, but I have heard you can get some more angle out of it as well with some upgrades. I paid for expedited shipping and received it a day earlier than I had expected it. Overall, this is a solid buy for the money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft31 483
    • Ft51 034
    • Ft4 495
    • Ft22 187
    • Ft13 791
    • Ft27 884
    • Ft15 920
    • Ft16 789
    • Ft7 194
    • Ft27 254