Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (367)
  • Kép (74)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(367)
    • 5 Csillag(336)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/04/2022

    szuper szórakoztató teherautó, nem mondanám, hogy hobbi minőségű, de gát közel, gonosz szórakoztató játszani beltéri vagy garázsban, kívül is, a sodródó gumiabroncsok gyorsan megy beton. közúti gumiabroncsok szép mellett is. autó / teherautó jól megépített, hogy sokat, hogy megtörje, a vezérlő jön azt hiszem, nagyszerű, még nem volt olyan probléma eddig birtokolta valószínűleg két hónapig, az én 4 éves játszik vele, így könnyen használható. Csak az a baj, hogy a fényszórók nem működnek, a piros nem működik tisztán. Azt tervezem, hogy rendeljen még néhány barát, remélem jönnek ki több karosszéria lehetőségek vagy más járművek hasonló tulajdonságokkal. köszönöm bg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2022

    csodálatos autó, szervo ad egy kis zajt, de normális. A sodródó gumiabroncsok nagyon szórakoztatóak bent. az akkumulátor kiürítése után a töltés több mint 1,5 órát vesz igénybe, és még mindig nem teljes. Lenyűgözte a gyári díj, mint most, ez ad neked egy csomó játékidőt. A motor felmelegszik, alig várom, hogy behangoljam. sok bumm egy dollárt ezzel rc autó!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2022

    Nagyon lenyűgözte a termék. Agilis és gyors, rengeteg erő. Nagyon szép, hogy két kerékkel jár. A sodródó kerekek jól működnek a szőnyegen. Csináltam sodródó kerekeket laminált padlóhoz, csak hozzátettem néhány textil elektromos szalagot a gumikerekekhez. Tökéletesen működnek. Az akkumulátor körülbelül 20-30 percig tart, attól függően, hogy az ujját. Autómérnökként rá kell mutatnom, hogy állítható kormánycsatlakozókra van szüksége, a kerék geometriája nem állítható be. A geometria ellenére jól kezeli. Az Esp is működik, de ha sodródik, jobb kikapcsolni, hogy szép hosszú erőlegyen. Nagyon gyors szállítás Lengyelországból. Nagyon ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/09/2021

    A teherautó nagyon jó a pénzért, a giroszkóp egy szép érintés, és a mérete elég erős, ha elviszem egy helyi gokart pályán, bár nem elég erős az egyenesek. Egy dolog ki a dobozból a pinon és sarkantyú fogaskerék háló messze szoros oka extra hő miatt megnövekedett súrlódás ezt lehet rögzíteni azáltal, hogy egy csillám a jobb oldali csavar. És nem tetszik, ahogy az ESC és a vevő összekapcsolódik. Most teljesen újjáépítem a saját elektronikámmal, egy 5400kv versenycsillag motorral és egy 120 amp hobbi ESC Nagyon izgatott vagyok, hogy lássam, hogyan működik ez a dolog több erővel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2021

    Ez a kocsi annyira jó. erős és jó sodródni. A távirányító jó, és van néhány hangolás. Nem láttam a különbséget, amikor bekapcsolom az ESP-t. az autó tudja kezelni a találatok és ütközések, de jobb, ha óvatos vele, mivel nem érzi magát nagyon erős. a fényszóró egyik vezetéke (jobb piros körlámpa) levált a fényszóróról, miközben kinyitottam a karosszériát, mert nem volt elég erős, de az összes többi fény jól működik, és ez nem nagy dolog számomra, mert ez csak fény, így még 5 csillag. összességében nagyon jó rc az ár. nagyon ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2022

    Hibátlan állapotban kaptam meg az autót. Pofás darab, az első próba alapján tökéletesen működik. A drifteléshez még kísérletezgetek az ESP-vel, érdekes megoldás. A 2 garnitúra kerék nagyon hasznos, jó hogy nem kell külön megvenni. Az autó nagyon tetszik, ajánlott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2022

    Nagyon szeretem a design ezt a kis 1/16 Drift Car. Valójában úgy néz ki, mint egy kis Arma megsértése, és a minőség egyáltalán nem rossz az árért. Az egyik fő ok, amiért megvettem ezt a kocsit, a vörös ördögszemek. A led fények csodálatosak a kis Drifter számára, és a giroszkóp (ezért az árért szokatlan) elég jól teszi a munkáját. De a harmadik futásom alatt egy kis műanyag alkatrész elszakadt, mert átvágtam a falat ...szóval határozottan az én hibám volt. Ez nem egy nagy kérdés, mert hatalmas mennyiségű pótalkatrészt rendelhet ehhez az RC Car-hoz. Végül elrendeltem egy második CSK 1603-at, hogy készüljenek fel a jövőre.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/08/2021

    I saw some reviews online for this RC truck and everyone had pretty good reviews of it. I've played with it for a handful of hours with it and I have to say so far I've received more value than I thought I would. Everything works out of the box. You can fine tune the settings on the controller and mess with the ESP which is nice. I've crashed into walls, hit tables, and got chased by my dog, but there are no scratches yet. It seems pretty durable and I think once I get better with drifting with the stock setup, I'll have to upgrade to the brushless setup. I've only driven this with the drift wheels and so far I like it. The turning radius is weak, but I have heard you can get some more angle out of it as well with some upgrades. I paid for expedited shipping and received it a day earlier than I had expected it. Overall, this is a solid buy for the money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2022

    Super litlle drift car. Transmitter 4 AA battery, the car 2S battery, original 1200 mAh Li-ion, you can also go with li-po 1500 mAh wiith more C.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2022

    Két nappal korábban jött, mint vártuk. Azt is jött a sodródó gumiabroncsok, amelyek nem említik a leírásban, nagyon szép. Működik, ahogy terveztük, fut körülbelül 20 percig egy töltéssel (maximális sebességgel), hűvös autó :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$79.99
    • US$20.99
    • US$100.99
    • US$60.99
    • US$37.99
    • US$105.99
    • US$488.99
    • US$54.99
    • US$12.99
    • US$21.99
    • US$110.99
    • US$47.99
    • US$42.99
    • US$92.99
    • US$96.99
    • US$110.99
    • US$154.99
    • US$41.99