Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1091)
  • Kép (130)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1091)
    • 5 Csillag(1023)
    • 4 Csillag(57)
    • 3 Csillag(10)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/11/2020

    Really great works well across various disciplines and hobbys. packaging secure would have liked if it was shipped in a box

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/03/2021

    tökéletes ahhoz, hogy a kormánykerék reális építményekhez fordulhasson

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Megvan az áru, amit még nem próbáltam ki, de nagyon jól néz ki. Nagyon elégedett vagyok. Ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2021

    o.k

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2021

    A szervók egyedileg csomagolva vannak, minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    the beat micro servos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    arrived fast in good condition

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2019

    These servos cameTo me from China to Texas with absolutely no problem. Upon receiving them they do have the Tower pro brand on them, I really like that they come prewired. If you're in the market for some servos that are effective and are worth your time and money I would look no further these are the ones for you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2018

    produto de qualidade excelente para um aeromodelo elétrico pequeno entrega relativamente rápida recomendo a todos que estão construindo o seu próprio aeromodelo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2018

    A small but quite powerful servo, perfect for prototyping robotics projects. I didn't get to test this particular model for a long time yet, but it seems promising so far and I'll probably order a few more in the near future.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 419
    • Ft1 511
    • Ft2 443
    • Ft790
    • Ft3 024
    • Ft3 024
    • Ft1 208
    • Ft1 268
    • Ft6 291
    • Ft2 655
    • Ft1 977
    • Ft6 052
    • Ft4 596
    • Ft4 538
    • Ft3 494
    • Ft2 131
    • Ft14 831
    • Ft36 711