Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (16)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(16)
    • 5 Csillag(15)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/03/2021

    It is obviously only a thing for light use, a toy really, but I am very pleased with it, brilliant for the price. Only played for about an hour so far, pleasing results despite my lack of dexterity - this will take practice! Heh, the 'squirt' button is better placed for a left-handed person (which I am). The speed slider seems back-to-front, but once you realise, not a problem. I also got a pack of the ABS thread, if anything this works better that the PLA bits provided. Tried a sheet of aluminium to build on - no. A bit of wood is much better. Is really good fun, almost hypnotic. Have just ordered another one for my brother as a surprise present (he did sculpture at art college). Note well - no mains power supply with what I got, but worked fine from a regular USB phone charger. But I would recommend as a gift for a not-too-young-for-hot-things kid or adult artist/technologist to play with.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Ahogy leírtuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    Tisztességes 3d toll, nem azt, amit szándékozik tenni, és nagyon jól működik. Könnyen használható és egyenesen előre. Ez határozottan egy kezdő toll, de a pénzt költött megéri, hogy az érzés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2021

    The product seems and has the functions exactly as described in the advertisement. It has arrived in a well packed, solid package earlier than expected.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/10/2021

    Olyan jó, hogy vettem egy másodikat a feleségemnek, mert mindig az elsőn veszekedtünk...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2021

    Szerettem a terméket, szállítja, amit ígér, és sokkal gyorsabban érkezett, mint gondoltam. Értékeljük a szolgáltatást, és szuper ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Kiváló kis 3D nyomtatási toll. Ugyanazt a Pla-t használja, mint az Ender 3-at, amit a gyerekeimnek vettem, de szerintem ez is nagyszerű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Szép kis szerszám. azt teszi, amire szánták. nyomtatás PLA. köszönöm

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2021

    kiváló

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2021

    Nagyon köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft85 971
    • Ft99 248
    • Ft99 248
    • Ft66 055
    • Ft62 735
    • Ft164 968
    • Ft119 493
    • Ft192 190
    • Ft165 635
    • Ft79 332
    • Ft192 190
    • Ft122 148
    • Ft182 232
    • Ft331 602
    • Ft152 358
    • Ft188 870
    • Ft119 493
    • Ft5 308