Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (355)
  • Kép (63)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(355)
    • 5 Csillag(311)
    • 4 Csillag(33)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 05/10/2020

    Could not be happier with this keeb. Works like charm.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Package arrived in excelent condition with DHL. First impression when I took it out of the box I thought it was metal case due to its weight and its texture. VERY VERY GOOD quality of plastic used here. The silver cable its good. The LED are bright and all working properly. I'll come back later when I finish the building to write the final review.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2020

    Az épület minősége jó. A stabilizátorok előolajozva jönnek ki a dobozból, és nem imbolyognak a lemezen. Jó diy készlet az első mechanikus billentyűzet építéséhez. Bár, ha meg akarod változtatni az ügyet, akkor a lemezt is meg kell cserélned.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    Imádom ezt a billentyűzetet! Tökéletes 60% elrendezés nyilakkal nehéz legyőzni. Nagyon szilárd, az építmény minősége kiváló. Nem volt gondom összerakni. Nagyon jó érzés gépelés közben. Szállítás 5 nap

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    The Box was pretty scuffed but the board was fine. Stabilizers are pre-lubed which is a plus and the rgb is fantastic. This kit is very affordable, definitely would recommend.

    Hozzászólások (10)
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    The products seems high quality (my switches and keycaps have not arrived yet...) but I cannot take the keyboard apart ... the screws that meant to separate the pcb from the case are fixed plastic caps and not actual screws so I cannot take the keyboard apart without breaking some plastic legs (which I'm not going to do) In the product picture you can clearly see the screws.... tried to contact the seller about this, got no response ..

    Hozzászólások (11)
    Mutasd az eredetit
  • 07/09/2020

    Шло достаточно долго. Ситуация связана скорее всего с короновирусом. Не понравилось что нельзя отказаться или написать или потребовать возврата денег. Но к товару это не относится. Теперь о товаре: Комплект просто огонь! Свитчи ставил гетероны (красные и коричневые), перепробовал разные кейкапы. В итоге моя идеальная клавиатура готова. Работать на чем-то другом уже не хочется совсем. После смазки свитчей получаешь истинное удовольствие от тайпинга. Пулер для кейкапов не лучший, проволочные лучше, но их всегда с избытком, т.к. все их кладут в комплект. Обратите внимание, что L shift - 2U, а FN, Menu, Del, R Shift - 1U. При подборе кейкапов это важно.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Ez jó lesz. De, meg kell találni a kulcsokat 64 kulcs elrendezés, mint ez a billentyűzet, mert a bal műszak kulcs mérete más méretű billentyűzetek. (Ez 2u)

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2021

    2 héten belül megérkezett, jó állapotban. Tökéletes első billentyűzet, ha az emberek be akarnak jutni az egyéni billentyűzet jelenetbe.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/05/2021

    Pretty good for a first build! Just grabbed some keycaps and lubed gateron black switches. Unfortunately the switches I got dont allow for shine through (not the pcb's fault). Came with keycap puller and switch puller. Stabs were prelubed pretty good but I decided just to relube it anyways. Got these since I wanted the arrow keys.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$57.99
    • US$49.99
    • US$42.99
    • US$12.99
    • US$62.99
    • US$59.99
    • US$57.99
    • US$10.99
    • US$69.99
    • US$46.99