Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (362)
  • Kép (103)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(362)
    • 5 Csillag(344)
    • 4 Csillag(16)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • ApXVIP4
    MD
    22/12/2020

    получил бистро и хорошо упакованно) все работает идеально, что очень порадовало. самое главное - цена на пакете была ниже в 3 раза, за что очень благодарен, так как не платил налог 0)))

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    I CAN SEE ! :) ... Went from Aomway Commander V1s to these, so happy ! I was happy with my Aomways, they did the job... but this is another dimension. Excellent reception, the mix works very well. The screens are so good, huge, clear and bright, and lots of range in the settings (contrast, color, etc.). The OSD menus are very simple to use. Very comfortable. Downsides : cheap useless provided antennas... Tiny light leak on the bottom with the narrow faceplate (easily fixed with a small piece of tape)... The strap is waaaaay to tight, even fully extended. I added a little relief by cutting the thread, removing the buckle and sawing it back. (see pictures)

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Yes, now i can see! I switched from my SkyZone 02S V+ to these and it's a big difference. Why i bought these instead of a DJI digital goggle? I will answer these in the comments section. But when you take a look through these 04X goggles in combination with a good camera (https://bit.ly/3sfh46d) you know that you dont need a DJI setup. ;-) Others already wrote that much so i will only write about the biggest Pro's and Con's in my opinion. So lets start with the PROS: 1. Nice screen resolution and FOV. 2. Good and clear OSD menu and settings. 3. Diopter adjustment is really nice! 4. Power button so you can leave your battery plugged in. 5. High quality headstrap. Yes, you really get a high quality headstrap. Its exactly the same like you can buy from Ethix. And they also fixed the issue that the headstrap is too short. The CONS: 1. Biggest complaint from me is the paint job on this goggle. I bought the grey version (its more like a champagner tone and not grey) and iam very dissatisfied. It looks soo cheap! Like a 20$ item... Iam sure the red and black ones are better because they are glossy and not mat. 2. Useless case that is way too small. You cant let your 45° & 90° adapters on the module. Also the battery. It will not fit. See pics for that. So i bought a other case where all fits perfectly in. Also enough place for more batteries and antennas. 3. The foam for the faceplate will come off after 1 or 2 days. No joke. It just falls off. They really used cheap tape for that. So i fixed that issue with high quality 3M tape. 4. Light leakage within the faceplate. There are 4 little holes where light gets in. But its easy fixed. Just put in some little pieces of rubber sponge and all is fine. 5. Diversity mode is not working properly - big noisy white lines. So just use Mix Mode and you get a better video picture. Is this goggle worth the price? Sorry, i really need to say no. I guess the light version (https://bit.ly/3g6TbeM) of this goggle is a way better choice!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    Szállítás a moszkvai régióban 14 nap. - Nem, nem, nem. Ezért nagyon köszönöm! Az ár a kupon kiderült 35.000 rubel. A minőség nagyszerű! A kép gyönyörű! A legújabb szoftverben lehetőség van a képernyő méretének csökkentésére, azok számára, akik nem tudnak hozzászokni a nagy képernyőkhöz! A zsugorodás után a képernyők szinte ugyanazok, mint a 03O-n. A pánt sajnos kicsi és nagyon szoros... Vennem kellett egy másikat. A ventillátornak sok sebességmódja van! Magadtól is beilleszkedhetsz. A ventillátor elég csendesen működik. Azonnal frissítette a vevőkészüléket! A vevő nagyon jól működik! A szín fehér, mint a nyár kevésbé lesz fűtött. Erősen ajánlom a szemüveget vásárlásra! Ezek a legjobb szemüvegek a piacon!!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2021

    Pontosan 3 hét alatt érte el Moszkvát. A csomagoláson feltüntetett ár az alábbiakban került megadóztatásra. Köszönöm, ügynök! A csomag sértetlenül érkezett. Az Eashine v100 helyett vásárolták. Őrülten örülök! Össze lehet hasonlítani a kép képernyőinek méretében mutatkozó különbséget. Az öv teljesen be van rendezve, nem nyomódik. A szemüveg úgy ül, mintha ömlött volna.

    Hozzászólások (5)
    Mutasd az eredetit
  • 01/02/2021

    была заминка с отправкой на месяц. Очки были в наличии, но не отправляли. При обращении в поддержку сказали баг. Потом дело пошло и пришли достаточно быстро за 2-3 недели. Сравнить не с чем - мои первые очки. Так все здорово. Настроил фокус, погонял в симуляторе. У меня маленькая голова, но и для нее стреп оказался короткий. купил резинку за 10р в швейном магазине и удлинил стреп. Теперь хоть можно регулировать. Дисплеи хорошие. засветов/ореолов не увидел. Все комфортно. Меню для новичка понятное, есть русский язык. Прошивка последняя. Вентилятор чутка кряхтит. Китай что сказать, хоть и не дешего, но косяки оставляют. При желании можно поменять, конечно, но за такие бабки хочется готовый продукт. Жду коптер в общем.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Nagyon gyors szállítás. 25 nap Nakhodkáig, Moszkván keresztül. Nem fizettem vámot, de nem tudom, hogy bolt volt-e, köszönöm. Panaszt fogok kérni technikai támogatásért. A szemüveg nagyszerű, ha valami gond van a látásával, az a maga választása.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    Awesome goggles! Updated from Fatshark HD3's and while the material quality feel cheaper on the Skyzones, with bad paint finishes, the screens are surreal. Awesome image and awesome reception! The RX also overheats a LOT and looking forward to mount a cooler on it. Came with a damaged face piece, but minor detail.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    無事届きました! 私にとって初めてのFPVゴーグルです。 普段は眼鏡をかけていて、視力が0.1以下、コンタクトレンズだとSPH-6.00の物を使っております。 なかなかの近眼なのですが、このSKY04はこんなド近眼の視力でもピントがハッキリと合いました!写し出される映像もとても綺麗に堪能できました! 購入後、電源をどう給電するのか悩んでいたのですが、このゴーグルにはUSB3.0の差し込み口が付いていて、モバイルバッテリーから給電する事ができます! 1s機のバッテリーしか持っていなかったので、この点はとても助かりました! かなりオススメです!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • sahca
    RU
    06/02/2021

    Után égi zóna 03o a képen 04x kicsit más. De egyébként a szemüveg csak 🔥. 03o Hiányzott ipd, a 04x jó. A rés az orr alatt valamilyen oknál fogva nem volt teljesen csavart csavar, az egyik fotó látható. Sokan a kritikákon azt mondták, hogy a szíj rövid volt, nagyon rövid volt, de szerencsém volt, hogy tisztán kijöttem. A szemüvegem 2,5 hónapra Moszkvába került, azt hittem, elvesztettem. Olvastam az előző véleményeket, sokan azt írják, hogy nagyon gyorsan vezetett, valószínűleg csak szerencsétlen voltam vagy banjó nem tetszik nekem 😂😂. Nos, a legfontosabb dolog jött, és minden működik. Köszönöm bolt, remélem, hogy a bangod a szállítási sebesség tekintetében eléri a vatera piacterén.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 407
    • Ft61 357
    • Ft53 957
    • Ft5 238
    • Ft190 855
    • Ft4 588
    • Ft28 980
    • Ft28 363
    • Ft9 247
    • Ft2 488