Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (765)
  • Kép (187)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(765)
    • 5 Csillag(720)
    • 4 Csillag(38)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/07/2021

    Jó óra a pénzért, amit adsz. Azt mondja, vízálló is. Fekete és szürke. A fekete jobban néz ki.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2020

    Szuper ajánló. A termék tökéletes állapotban, jól csomagolva és időben megérkezett. 5 csillagos 👏🏾

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    شكرا لموقع بانجوود لقد وصلني الطلب في ثمان ايام عمل لقد استلمت المنتج في حاله جيده شكرا ايضا للبايع انا الان لقد وثقت في موقع بان كود كثيرا هذا ثاني طلب لي

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    estou muito satisfeito o relógio é perfeito eu recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    I ordered it for a friend and he love it. I'm getting myself 1 I guess

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    Amei♥️ Relogio maravilhoso, muito lindo pessoalmente. Superou todas as expectativas 😍 Super recomendo ‼️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/03/2021

    Thanks to the seller

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2019

    Qualitá costruttiva in assoluto eccellente (vetro a parte forse... un po sotto la media dell’insieme) rapporto qualitá prezzo a dir poco stratosferico, tanto da far pensare che i vari difetti concettuali, facilmente evitabili, che affliggono l’oggetto siano probabilmente imposti/voluti in quanto diversamente i marchi blasonati del settore ed i loro costosi prodotti davvero non avrebbero ragione di esistere. Personalmente sono sinceramente sbalordito....in sintesi a prescindere da tutto un oggetto il cui acquisto non é mai uno sbaglio

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2019

    Fiz a compra dia 25-12-2018 e recebi hoje dia 19-01-2019 entrega eficiente em um tempo muito bom de entrega. Em relação ao produto tenho a dizer que é muito bonito e que chama a atenção os materiais usados são de ótima qualidade, me surpreendeu com a qualidade. Parabéns Bangood tanto pela entrega quanto pela qualidade do produto. valeu e até às próximas compras.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2018

    Ordered On 23 November And Got Deliveryed Today On 2 December ! Came Quiet Fast Though ! One Thing That I Did Not Know Was We Need To Click Confirm Delivery Only When The Product Is Delivered, I Did It Before Getting It 😅😅😅 ! Was Expecting It To Be Delivered After 15 December ! Good Built Quality, Buttons Are Working Fine ! If You're Looking For A Decent Looking Watch, Then This Would Be Your Consideration ! Good One Banggood !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 072
    • Ft9 999
    • Ft7 935
    • Ft9 156
    • Ft14 346
    • Ft16 786
    • Ft7 569
    • Ft8 811
    • Ft13 256
    • Ft4 882
    • Ft5 841
    • Ft7 050
    • Ft13 455
    • Ft7 798
    • Ft11 684
    • Ft6 943
    • Ft5 343
    • Ft10 145