Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (392)
  • Kép (34)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(392)
    • 5 Csillag(379)
    • 4 Csillag(12)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/06/2021

    Le cyclone est fourni avec un gabarit. On peut donc le fixer facilement sur un pot de peinture vide. Quasiment tous les déchets aspirés finissent dans le seau

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/05/2021

    excelente vendedor me llego menos de lo que yo esperaba,, empacado muy excelente,, cumplimiento muy excelente, producto excelente,, muy recomendable el vendedor al 100% muchas gracias

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/11/2021

    A leírtak pontosak.Jó termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/09/2021

    Kiváló ciklon... Tökéletesen működik... porszívózik a gyűjtőmben lévő por több mint 95%-át...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    Boldog a termék, egy csavar sablon fúráshoz és néhány adapter vákuum lesz nagyszerű

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2021

    Ez az eszköz pontos szerelvényekkel érkezett, amelyek tökéletesen működtek a szabványos üzlet vac tömlő szerelvényekkel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/02/2021

    *****Alles okay! *****

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/10/2020

    Nagyon jól csomagolva. Jön az összes szükséges pa DDT ts (csomagolt belsejében fő egység). Tartalmazza az angol utasításokat és az egyszerű telepítést. Eddig megfelel az elvárásoknak.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 26/10/2020

    I watched a lot of videos in YouTube about this product and i liked to have it. will try it soon and i am happy to have 2 pcs to use them in my workshop.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2020

    Gyors szállítás. A termék megfelel a leírásnak. Kvalitatív. Még nem próbáltam ki a munkámat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$38.10
    • US$6.89
    • US$48.29
    • US$24.99
    • US$8.73
    • US$18.39
    • US$26.55
    • US$5.76
    • US$19.62
    • US$20.39
    • US$24.99
    • US$21.99
    • US$17.88
    • US$8.07
    • US$21.99
    • US$17.31
    • US$19.62
    • US$18.89