Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (969)
  • Kép (96)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(969)
    • 5 Csillag(902)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(7)
    • 1 Csillag(11)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/08/2021

    Tökéletes állapotban érkezett és tökéletesen működik a kulcsgyűrű egy kéz a keréken szuper funkcionális

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2021

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    Good quality. It works perfectly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    SIM = 👌🏻

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2018

    No possible to configure this one with the transmetteur remote on the same sonoff RF but it's possible to configure 2 same commutateur telecommande on the same Sonoff RF. Easy to install !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/04/2018

    Заказ дошёл целым, хотя упакован был просто в пакет.В деле пока не пробовал, Доставка быстрая.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/03/2018

    Mando a distancia metalico, lleva 4 canales, 433 MHz, lleva un plastico deslizante para evitar apretar si va en el bolsillo. Viene con la pila puesta, a apretar botones y a funcionar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/01/2018

    I use this 4 buttons remote control with Jeedom and a RFXCOM 433Mhz. It's automatically detected in Jeedom. Buttons are protected, so it can't be pressed in my pocket. I'm really happy with this remote controller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2019

    Recebido Ok. Nao testado ainda mas aparentemente pelo menos é idêntico ao da foto do anúncio. Único problema que eu tive nessa compra foi com a entrega, apesar de ter sido rápida foi para o lugar errado, coloquei meu novo endereço como endereço de entrega e eles enviaram para meu endereço antigo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2019

    looks nice, feels expensive, long range. great product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 640
    • Ft5 696
    • Ft7 664
    • Ft9 955
    • Ft3 316
    • Ft7 518
    • Ft10 220
    • Ft56 097
    • Ft1 324
    • Ft13 798
    • Ft4 747
    • Ft8 627
    • Ft12 846
    • Ft4 136
    • Ft3 648
    • Ft6 018
    • Ft4 597
    • Ft9 580