Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (386)
  • Kép (55)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(386)
    • 5 Csillag(354)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/10/2020

    Hazai Okt 23 ünnep és hosszú hétvége miatt lassan érkezett az EU-ból is, de végülis megjött. Jó kis kamerának tűnik. Ewelink kompatibilitása miatt vettem. Nagyon jó zárt térben az éjszakai képe is. Lehet váltani SD és HD között a felbontásnál. Ép csomagolásban a DPD szállította, persze visszajelzés előtt azért kipróbáltam a kamerákat. Így adtam 5 pontot.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Maga a kamera tökéletes minőségű az árnak. Párok könnyen, jól működik, jól néz ki, és pontosan kiépített. A néhány kellemetlenség kapcsolódik a Sonoff App - ha azt szeretné, hogy a kamera indítson más eszközöket az IFTTT, engedélyeznie kell az értesítéseket, de nem tudja kikapcsolni őket, hogy elküldjék a mobiljára minden alkalommal, amikor a kamera mozgást kap. A legrosszabb dolog a szállításban - szándékosan úgy döntött, hogy CZ-ból küldik a becsült idő legfeljebb 2 hét, de valójában ez volt a 4!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    It's my best purchase at Banggood so far. Easy to install. No need to change firmware to use RTSP with Home Assistant. I can now see my old residence 7km away from new home. Audio is clear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    A jó csomagolás rövid idő alatt károsodás nélkül érkezett. Rendeltem már ilyen kamerát. Örültem neki, ezért rendeltem egy másikat. Ez a harmadik ilyen kamerám. Jól néz ki és jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Normal delivery. Not fast and not slow. Nice look. Demanding shape. Looks good. Easy to install. Works well. Good value for money. I think it is a very useful tool in an apartment. I recommend to everyone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Camera is really good quality, my only complaint was with getting the device added. The instructions need to be very, very explicit that this CANNOT be used on any network except for a 2.4GHz. It does not work with multi-bandwidth network routers unless you put them into 2.4GHz exclusive mode. This was very frustrating. The WIFI chips in these devices really need to be upgraded. Also, if it supported POE it would also be really great as this would allow for a cable for data and power as the included power adapter has a very short cable (if this was longer it would also be great)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    estou muito feliz chegou muito antes do esperando!!! protudo 100% vou continuar comprando!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    gostei me atende bem para o que eu preciso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/09/2020

    Kiváló termék, tisztességes ár és gyors szállítás. Gratulálok mindenkinek a csapatban. Javaslom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2021

    Excellent camera. It takes long to connected via sound mode but finally its OK. You have to wait 180 seconds and it will connect to your wifi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 502
    • Ft4 577
    • Ft4 800
    • Ft2 134
    • Ft3 661
    • Ft4 730
    • Ft2 440
    • Ft3 051
    • Ft8 242
    • Ft1 521
    • Ft4 477
    • Ft8 852
    • Ft9 768
    • Ft12 181
    • Ft27 479
    • Ft9 158
    • Ft9 463
    • Ft15 866