Vásárlói vélemények

4.9 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (370)
  • Kép (55)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(370)
    • 5 Csillag(338)
    • 4 Csillag(26)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/10/2020

    Hazai Okt 23 ünnep és hosszú hétvége miatt lassan érkezett az EU-ból is, de végülis megjött. Jó kis kamerának tűnik. Ewelink kompatibilitása miatt vettem. Nagyon jó zárt térben az éjszakai képe is. Lehet váltani SD és HD között a felbontásnál. Ép csomagolásban a DPD szállította, persze visszajelzés előtt azért kipróbáltam a kamerákat. Így adtam 5 pontot.

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Maga a kamera tökéletes minőségű az árnak. Párok könnyen, jól működik, jól néz ki, és pontosan kiépített. A néhány kellemetlenség kapcsolódik a Sonoff App - ha azt szeretné, hogy a kamera indítson más eszközöket az IFTTT, engedélyeznie kell az értesítéseket, de nem tudja kikapcsolni őket, hogy elküldjék a mobiljára minden alkalommal, amikor a kamera mozgást kap. A legrosszabb dolog a szállításban - szándékosan úgy döntött, hogy CZ-ból küldik a becsült idő legfeljebb 2 hét, de valójában ez volt a 4!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    It's my best purchase at Banggood so far. Easy to install. No need to change firmware to use RTSP with Home Assistant. I can now see my old residence 7km away from new home. Audio is clear.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/05/2021

    A jó csomagolás rövid idő alatt károsodás nélkül érkezett. Rendeltem már ilyen kamerát. Örültem neki, ezért rendeltem egy másikat. Ez a harmadik ilyen kamerám. Jól néz ki és jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2021

    Normal delivery. Not fast and not slow. Nice look. Demanding shape. Looks good. Easy to install. Works well. Good value for money. I think it is a very useful tool in an apartment. I recommend to everyone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2021

    Camera is really good quality, my only complaint was with getting the device added. The instructions need to be very, very explicit that this CANNOT be used on any network except for a 2.4GHz. It does not work with multi-bandwidth network routers unless you put them into 2.4GHz exclusive mode. This was very frustrating. The WIFI chips in these devices really need to be upgraded. Also, if it supported POE it would also be really great as this would allow for a cable for data and power as the included power adapter has a very short cable (if this was longer it would also be great)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    estou muito feliz chegou muito antes do esperando!!! protudo 100% vou continuar comprando!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    Jó minőségű videó. Jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    Nagyon szép kamera, nagyon szép minőségű videó.Az egyetlen, amit nem szeretek, az az, hogy nem rendelkezik mikro USB-vel a hatalomhoz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    gostei me atende bem para o que eu preciso

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 010
    • Ft9 715
    • Ft7 308
    • Ft10 720
    • Ft10 385
    • Ft14 406
    • Ft8 831
    • Ft12 060
    • Ft12 395
    • Ft12 395
    • Ft11 268
    • Ft7 917
    • Ft10 354
    • Ft20 103
    • Ft3 348
    • Ft6 090
    • Ft13 401
    • Ft3 287