Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (182)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(182)
    • 5 Csillag(175)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/04/2021

    La bomba de la calefacción de mi caldera dejó de funcionar. En lugar de cambiar el panel de control que para lo demás funciona compré este artículo y me gasté menos de la décima parte y además puedo consultar el estado de mi caldera por internet. Excelente adquisición.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2021

    Una gran compra. Me va a permitir poner en marcha mi viejo termo eléctrico que tenía el termostato estropeado y no había repuestos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    Gyorsan kapcsolódik. Egyszerű működés. Az aktuális hőmérséklet megjelenítése. Kábel hossza 1 méter

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/06/2021

    consegna rapida prodotto come da descrizione

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2019

    I like Sonoff products and Banggood give a good price. Exactly this equipment I used for hot water circulation pump control in my home. I am fully satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2018

    Tried to use it for my terrariums but couldn't find an option in the app to switch it by temperature. But I guess I find a way in future :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2019

    Good products

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/07/2019

    Good quality Good time to shipped.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2020

    Gyors szállítás, jó minőségű termékek. Magas hőmérsékletre tesztelve, ez az érzékelő 90 C felett is jól működik. Az olcsó másolatok nem működnek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2020

    very good device

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 311
    • Ft2 640
    • Ft6 867
    • Ft6 484
    • Ft8 774
    • Ft11 398
    • Ft4 577
    • Ft5 707
    • Ft4 177
    • Ft7 928
    • Ft6 867
    • Ft9 580
    • Ft4 957
    • Ft7 267
    • Ft13 215
    • Ft6 275
    • Ft5 760
    • Ft3 430