Vásárlói vélemények

4.95 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (359)
  • Kép (36)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(359)
    • 5 Csillag(344)
    • 4 Csillag(13)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/04/2021

    I bought it so my little girl can turn on the light because it isn’t up yet and the motion sensor is turning it on in the hallway. Perfect, I love fast pairing, quickly recognized by the app. What I'm sorry for is that it wasn't written in advance, that there is no plug for it, and it is not recommended, but regardless, you are happy with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2020

    Perfetto, piccolo piccolo. Nella confezione è compreso un'adesivo per incollarlo al muro. Ricordo, per chi volesse acqusitarlo, queste due caratteristiche: 1) è a batteria ( in genere dovrebbe durare un anno circa) - 2) Ha bosgno del SONOFF SB Bridge perchè questi sono gioiellini che funzionano a 433Mhz e non sul WiFi, questo per un basso assorbimento di corrente ( ecco perchè la batteria dura tanto), e quindi ha bisogno del bridge per collegarlo alla rete wifi e, nel mio caso, ad OpenHab.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Gyors szállítás. Mivel a Sonoff csak Sonoff eszközökhöz kapcsolódik, frissítette a Tasmota nyílt forráskódú szoftverével. Nagyon jól működik. Jelerősség nagy 32 eszköz lehet csatlakoztatni a kapu elég.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Jól csomagolva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2021

    haven't tested yet! I hope it can work and connect my smart devices

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    A

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Jó állapotban érkeztem, bár a szállítás eltartott egy darabig.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    prodotto compatto nelle dimensioni. unica cosa trovo un po scomodo e poco ordinato il fatto di collegarlo con cavo usb ad un trasformatore usb. per il resto lo proverò in questi giorni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    good packaging, works well

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Az eszköz szállítása nagyon lassú volt. Az országba kb. a feladáshoz képest 45 nap után érkezett meg. Az eszköz rendben van, megfelelően működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3,051
    • Ft2,712
    • Ft10,517
    • Ft5,550
    • Ft22,102
    • Ft5,766
    • Ft15,269
    • Ft5,427
    • Ft5,427
    • Ft5,088
    • Ft6,445
    • Ft7,124
    • Ft7,463
    • Ft6,451
    • Ft6,528
    • Ft11,721
    • Ft20,023
    • Ft15,423