Vásárlói vélemények

4.79 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (257)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(257)
    • 5 Csillag(213)
    • 4 Csillag(36)
    • 3 Csillag(7)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/10/2020

    Gyors kapcsolat a telefonnal. A pulzus, vérnyomás, véroxigén értékek kicsi eltérést mutatnak. Play store alkalmazás: SmartHealth rendben működik. 100% Magyar nyelv. Óra , időjárás automatikus beállítás a Bluetooth kapcsolattal. A kijelzőn az idő jól olvasható. A többi adatok nehezen láthatóak, jó szem kell. A kijelző fénye elegendő. Az EKG kiértékelése az alkalmazásban olvasható. Az árát megéri.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    Szállítás hihetetlenül gyors, kevesebb, mint 2 hét Indonézia. Minden hibátlanul működött, egyetlen szerkentyű minden állapotfelméréshez. EKG funkció, vérnyomás, testhőmérséklet, a legjobb tulajdonság, hogy jól működött

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/09/2020

    Very impressed with this watch and all it can do. I like the fact you can use an app to monitor EKG. I tested this with my kardia and it's very very close. it's a great watch and very functional. I would recommend it to anyone interested.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/09/2020

    Proceso de entrega es muy bueno porque vas dando seguimiento a tu producto. aún necesito conocer a detalle todas las funcionalidades pero se ve fácil de utilizar. la correa se ve algo delicada espero no se rompa no se todavía como quitar la correa del sensor para ponerlo a cargar.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    Funciona muy bien, parece que el ECG es preciso, la temperatura correcto (el sensor es la placa metálica inferior), la presión arterial me da valores normales, aunque habría q comprobarlo cuando se sale un poco de lo normal a ver, pero en general muy satisfecho, un reloj/pulsera de actividad q lo mide todo a precio bastante asequible

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2020

    First, Banggood has a great customer service, they reply quickly and have been very professional and helpful, thanks! Item received fairly quickly. I ended up giving it to a friend, the only thing that is accurate with this watch is the heart rate and the electro gram. The oxygen levels, temperature, blood pressure is definitely not accurate at all, and the sleep monitor doesn’t work. Furthermore, the app crashes every single time on my iPhone, it only works on my iPad and Android phone. The graphics are poor, you can definitely get a better one for the same price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/06/2021

    it’s a good product, have good presentation box, it’s just a bit hard to remove the band to charge but i guess that’s good for the water proof. don’t tale too long to arrive in Mexico

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Király eszköz, működik, mint egy varázsige. Különösen fontos az EKG és a vérnyomásmérő. A szállítás is gyors 5 napon belül 👍🏼

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Abszolút minden rendben!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2020

    Fantastic smartwatch. Save my life warning me for a heart attack. And the temperature and ECG is very accurate. 5 stars. Only one thing, sometimes the app lose the data that have downloaded from smartwatch

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7,256
    • Ft8,734
    • Ft17,709
    • Ft10,795
    • Ft13,686
    • Ft123,100
    • Ft10,178
    • Ft7,401
    • Ft2,774
    • Ft10,795
    • Ft9,870
    • Ft8,018
    • Ft10,178
    • Ft3,391
    • Ft4,625
    • Ft15,423
    • Ft3,082
    • Ft3,051