Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(30)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/03/2021

    A hegesztőgépet a listában feltüntetett összes tartozékkal és egy kis köszörűgéppel szállítják az elektródák tisztítására. Amint megkaptam elvégeztem néhány vizsgálatot egy lítium akkumulátor vissza egy akkumulátor egy hordozható PC, néhány kísérlet sikerült hatékony forrasztás mind a rögzített fej, és a fogó szállított. Kipróbáltam a forrasztópákát is, és egy hőmérővel ellenőriztem, hogy a 300 C-os gombon a csúcs hőmérséklete eléri a 270 C-os hőmérsékletet, így nagyon pontos. Kipróbáltam még egy T12-es tippet is, amit a Hakko hegesztő állomáson vettem Bancotól, amit Bancod adott el. és tökéletesen működik a hőmérséklet körülbelül 295C. Ez egy szép hegesztő gép, és nagyon kényelmes, amikor a bilincset használja, mert választhat, hogy használja-e a pedál vagy automatikusan a pedál nélkül. Az én véleményem pozitív, de egy kevés bizonyítékkal végzett teszt alapján a jövőben néhány akkumulátorcsomag hegesztésével végleges értékelést tudok adni.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2021

    Jól működik toll még mindig meleg, most osztott cső hozzá a hűtés.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    minden rendben, kiváló termék és minőség', csomag megrendelve, csak egy megjegyzés, a vámadó, bűn

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2021

    Tökéletesnek tűnik! Néhány teszthegesztést végeztek. Köszönöm! Fizetett SEK 2157kr szállítási összesen. Nincs többletadó vagy vám (eddig) SZAKASZ Erik Arlebäck

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/01/2021

    Livraison ultra rapide. Tres bel appareil, il n y a plus qu'à l essayer! Merci vendeur et livreur.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    Hello, I have just receive my order today, after only few days. Like you see all parts are inside de box. I have test the machine and you can see the result after 5 minutes. I have done welding with 18 pulse without any problem like you can see on the display see on the third photo on the right cell. I' m really surprise by the simplicit of the system. The only small remark I can do, the support of the solder is too big but I buy this unit to do welding first . For the rest all what they promise are in the box plus a small machine grinding machine like you see on the photo. The only think that I do'nt know, it's how many time the machine will work good, but I 'm sure if I have problem, they will find a solution. I have also receive a warranty for 1 Year. Bonjour, je viens juste de recevoir ma soudeuse par point. Tout est conforme à la description et j'ai été très rapidement livré en quelques jours. Il y a même une petite ponçeuse en plus pour ponçer les pannes en cuivre. J'ai réalisé les premières soudures en loins de 5 minutes installation comprise. C'est très facile. Je l'ai en plus payée 30 % moins chère pour la version Ad + que l'ancienne version AD sur des sites concurrents. Je suis un particulier donc loin d'avoir les besoins d'un pro. Mais cette petite machine fait parfaitement le boulot auquel elle est destinée. Reste la longévité dans le temps mais la garantie d'un an est déjà un bon signe. Donc à 177 € soit +/- 208 $ c'est une bonne affaire je pense certains la vendent près de 300 € soit +/- 360 $ C'est ma première expérience d'achat sur Banggood et auprès de ce fournisseur et tout s'est très bien déroulé. Le prix comprends la livraison qui a pris moins de 8 jours.Le fournisseur à également répondu très rapidement par chat à mes demandes d'information.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2020

    Chegou tudo certinho, embalagem muito boa, qualidade do equipamento 10 estrelas, funcionamento perfeito, só visto muito bom mesmo, RECOMENDO.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2021

    Rendelés kapott jó állapotban, és megpróbálta. Kiváló és ajánlom. Kösz, Bengwood. - 15 nap múlva megkaptuk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Welder came in great shape--works exactly like described--very good --its hard to find honest venders but this is one --have already ordered more products,thanks Paul.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    minden tökéletes, csomagolás, ideje spediazione, minősége' a termék, csak vegye figyelembe a vámadó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft60 471
    • Ft52 832
    • Ft2 203
    • Ft3 673
    • Ft16 866
    • Ft19 848
    • Ft4 453
    • Ft27 051
    • Ft58 879
    • Ft21 319
    • Ft2 225
    • Ft14 765
    • Ft12 092
    • Ft5 726
    • Ft7 636
    • Ft4 039
    • Ft4 122
    • Ft5 509