Vásárlói vélemények

4.89 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/09/2020

    Console well made for the price. It is an 8 bit NES game specific system. However, most games are hacks or homebrew. Only a few of them are classics like mario or tetris or contra. The biggest downside of the console is the need to reset every time you want to change the game. The sound of the menu must be muted each time. I recommend it for the price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    10 nap múlva megszerzem a terméket. Ha úgy dönt, két ember játszani, sor 2, amikor az 1 ég. Ha valakiről van szó, működik. Nem volt lehetőségem rákapcsolni a tévére.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/04/2021

    I have work but here I am playing this... quite addictive when you starts to know how to use it cuz growing up i never play these kind of games and game console.. 😆

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2021

    Jól működik, az akkumulátor akár 50 percig is használható. Az akkumulátor nem rendelkezik beépített túltöltés elleni védelemmel. biztonsági okokból legfeljebb egy órát számítson fel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    Jobban, mint vártuk... Csak azt gondoltam, hogy rossz, ha nem tudok a külső vezérléssel foglalkozni, mint elsődleges... és a videokábelnek csak az egyik oldala volt a hangnak, túl röviden... De elégedett vagyok a főjátékkal... Super Mario Bros 3...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    Excellent hand held device for nostalgic people and kids as a gift. Good for the price and you will need some adjustment with gaming keyes. I bought mine with game pad so i could enjoy with my family. The scores cannot be saved. Recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2020

    csodálatos konzol, hogy a gyerekek az összes játékot látják, és a szülők nem hagyják el a rubelt az azonos játékok újra és újra átverés továbbra is a reform minden új konzol

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Nagyon szép kis kézi játék konzol 500 jó öreg penny Arde játék, visszaadja emlékek gyermekkori. Nagyon jól működik. Nagyon ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Gyorsan érkezett, nem kivételes minőségű a szoftver, különösen a görgetés kiválasztásához játékok hosszú és fáradt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Hello, Jó vétel a termék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft15 076
    • Ft36 248
    • Ft21 443
    • Ft2 343
    • Ft31 679
    • Ft33 506
    • Ft39 599
    • Ft66 346
    • Ft35 517
    • Ft29 851
    • Ft36 553
    • Ft18 427
    • Ft31 496
    • Ft40 818
    • Ft42 219
    • Ft41 549
    • Ft20 773
    • Ft10 659