Vásárlói vélemények

4.85 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (47)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(47)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2020

    Tökéletes a boszorkányoknak 14401

    Hozzászólások (7)
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    Nagy termék dobta a WW játékok buggy. nagyon elégedett az eredményekkel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    Szállítás volt egy kicsit lassú, de a termék nagy, és fut / illik nagy az én Reely ÚJ1 szörny teherautó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/04/2021

    Jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/05/2021

    My goodness, I couldn't be happier. I just received it today. Very solid little ESC, Motor, and Servo. Plugged em in for testing and they work great. They'll be perfect as an upgrade for the wltoys 104001 I've got ordered when it gets here, and seem to really like 2s Lipos. I'm guessing 3s is a bit too much for it with this motor as it just pulsed and didn't run, although my 3s may not have been charged. Either way, I want to run it mostly on the 2s batteries that are coming with the car anyway, so its a perfect natural upgrade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2021

    Nice and sturdy combo BUT do not buy this for your 144001. Motor runs well BUT the servo and esc is to big unless you do ALOT of modification. The esc is loud and the servo is slow.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2021

    Les câbles sont vraiment trop courts L'aluminium et le plastique sont de bonne qualité /finition (attention usure/rayures faciles)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2021

    a maximális fordulatszám csak 3s-al érhető el. Úgy tűnik, az ESC-nek nem tetszik. le kell cserélni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2021

    Super Motor Kombo Set. Versand Dauer wie beschrieben! Fahre 2 sowohl 3s funktioniert super ohne Probleme.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Lot of power for wltoys cars

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft10 835
    • Ft15 287
    • Ft17 608
    • Ft29 462
    • Ft22 689
    • Ft7 787
    • Ft6 093
    • Ft4 738
    • Ft12 799
    • Ft26 076
    • Ft5 077
    • Ft13 018
    • Ft6 432
    • Ft22 350
    • Ft12 528
    • Ft41 994
    • Ft9 850
    • Ft15 238