Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (64)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(64)
    • 5 Csillag(61)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/01/2021

    erőteljes esc fut, mint egy álom szervo erős, de lassú még a szuper bec módban.motor rengeteg nyomatékot és nagyon gyors még egy apró 4s lipo. Ezt a kombinációt használtam, hogy átalakítsam a Nitrot elektromossá, nagyon elégedett az eredménnyel. Javaslom, hogy megvásárolja a fogaskerekeket, hogy megtalálja a tökéletes teljesítmény-sebesség arányt.

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 13/04/2021

    the motor is very good on 4s but i haven't tried it on 6s. I put the ESC and the motor in my 1/10 arrma senton and on 4s it goes around 45 to 50 mph I think i haven't tested the speedon it but i will. i've had my car up and running for a couple days and now iIhalft to get new tires for my car LOL.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/10/2020

    Kiváló minőségű ESC beállítás! Teljes beállítás szükséges bármilyen RC nélkül elektromos alkatrészek. van kötés dugó is, és az összes alkatrész szervo. jön nagyon jól csomagolt dobozban szivacs biztonságos szállítás. Még nem használtam, így nem kommentálhatom a teljesítményt. 16 napos szállítás az Egyesült Királyságban!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2021

    its a perfect set for my zd racing 9021 8th scale truggy got lot of extra plastic horn and it includes bind key, for the shipping its extre extremely fast less 10 days i received the item. soon unboxing video available in my YouTube channel https://youtube.com/c/PinoyRCDriver

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    Ez egy félelmetes erőmű, úgy mozog a kalóz3, mint a semmi, hihetetlen teljesítmény még az én 4s beállítása, Esc hűvös, mint egy uborka minden alkalommal, és a motor nem kap túl meleg sem, biztosan ajánlom, hogy

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2021

    Nagyon szép kombináció. Úgy tűnik, minőségi alkatrészek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    Jól néz ki, alig várom, hogy kipróbáljam

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Tökéletes Kefe nélküli Combo 1/8 autók számára. Egy ZD 9116-os versenyen futok, többnyire 4-esekkel, néha 6-osokkal. Eddig semmi gond.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    perfect set for 1/8 scale. cheap and very good set.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    jó ár és gyors szállítás egy jó csere készlet nagyon elégedett a teljesítmény Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft14 529
    • Ft15 731
    • Ft15 731
    • Ft21 676
    • Ft802
    • Ft23 423
    • Ft30 417
    • Ft38 809
    • Ft20 278
    • Ft38 809
    • Ft11 011
    • Ft32 515
    • Ft3 327
    • Ft18 180
    • Ft48 251
    • Ft15 782
    • Ft56 900
    • Ft22 097