Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (536)
  • Kép (74)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(536)
    • 5 Csillag(499)
    • 4 Csillag(29)
    • 3 Csillag(5)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/02/2021

    It's great. Way way better than I expected. The heating is very fast, gets to 420 in under 30 seconds. Same goes for the hot air station. The only thing I would look out for the extra 5mV on the power supply, but most electronics will have no problem with that. The accessories are all high quality and think I am in love. The only complaint is that the screen plastic is a bit cracked but it does not affect functionality at all and it's purely cosmetic.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/08/2021

    A csomag rendben megérkezett sértetlen állapotban! 4 nap alatt megjött az ígért szállítási idő előtt :) nagyon jó forrasztó állomás csak ajánlani tudom ! a hozzá adott csíptetős teszt kábel silány minőség, de ettől eltekintve megérte az árát EU raktárból 30.500Ft volt a többi tartozék szuper!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    Verden Szép csomagolás, nincs sérülés. Minden működik, a hőlégpuska leáll, és lehűl, ha újra a tartóban van. Szép kis kiegészítő gyűjtemény. Könnyű és hatékony forrasztópáka. Voltméter egyetért a hatalomellátás a feszültségről. Köszönöm, hogy ez egy jó vétel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2021

    Imádom ezt a forrasztóállomást! Én már használja ezt egy pár moly most, és ez teszi a munkáját csodálatosan! I.M.H.O. a legjobb állomás ennyi pénzért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Köszönöm, barátom. Kiváló és megéri várni. Ajánlás mindenkinek

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Terbaik 👍👍👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    Jó csomag, de nem lezárt doboz! Elég gyorsan érkezett. Úgy működik, ahogy kell. Ajánlott!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    excellent product i received in 15 days i recommend unreservedly !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2020

    Viszonylag gyors szállítás, top felszerelt forrasztó állomás. Remélem, hosszú örömet okoz. A kiegészítők nagyon kiterjedtek. Most már nem kell öngyújtó, hogy összezsugorodjon 😀

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    nagyon jó az állomás lenyűgözött a teljesítménye

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft45 793
    • Ft16 484
    • Ft1 829
    • Ft55 868
    • Ft23 506
    • Ft3 050
    • Ft2 314
    • Ft10 072
    • Ft1 893
    • Ft3 874
    • Ft13 125
    • Ft3 050
    • Ft1 933
    • Ft6 408
    • Ft5 297
    • Ft3 355
    • Ft3 355
    • Ft47 600