Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (14)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(14)
    • 5 Csillag(14)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/02/2021

    Idéntico al de las fotografías, se ve de muy buena calidad aunque no las he probado. Compré la 90 colores además de traer un pincel también cuenta con una hoja de acuarela pequeña para hacer muestras de color. El paquete me llegó en perfectas condiciones.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    very good items thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/07/2021

    the quality looks good, it arrived in 14 days to morocco the metal box came a bit damaged from one side but the color palette is safe, and it had 90 colors it came with a brush, I still didn't try it but it seems it a good quality, I will try it an update this review

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • uliVIP2
    ZA
    26/01/2021

    Annyira örülök és izgatott vagyok, hogy használhatom az új akvarelleimet. A szállítás a tervezett idő előtt volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/12/2020

    non je n'est pas reçue ma commande , je voudrais savopir ou elle est car j'ai payer et ses un cadeaux de noel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/05/2021

    Excelente y bello producto. Los colores e encantaron, además del hermoso estuche. Y venia con unos simpaticos stickers.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • ivyVIP1
    PE
    26/04/2021

    Nagyon jó termék, mindent jól csináltam, és a színek is nagyon jól festettek. 10/10

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    Arrived in perfect condition and packaging. Nice metallic case. I have not used the colours yet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • uliVIP2
    ZA
    26/01/2021

    Too excited to have received it in good condition too.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    Nagyon szép termék. Nagyon jó minőségű, igazán gyönyörű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 993
    • Ft7 584
    • Ft5 395
    • Ft4 285
    • Ft5 604
    • Ft2 801
    • Ft3 895
    • Ft5 934
    • Ft4 615
    • Ft3 625