Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (31)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(31)
    • 5 Csillag(31)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/10/2020

    Decent batteries (for my flashlight). My measurements: _Capacity:  ..by  skyrc:  4220 / 4130 mAh. ..by  opus:  4470 / 4380 mAh. ..by  liitokala:  4500 / 4400 mAh. _Internal resistance: ..by  skyrc:  34 / 34 mOhm. ..by  opus:  42 / 42 mOhm. ..by  opus mini:  31 / 32 mOhm.  My ammeter is only up to 10A. and I cannot check the current more than...  The voltage is about  3.75 V.  at a current of 10A.  Enough me...  Long session of discharge with 10A.(delta) current, heats the battery up to +61°C. Also not bad it's,,, ok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/03/2021

    I bought 4 of these. was kind of suspicious about quality but now, after several charging no more doubts. All 4 batteries ( as seen on photo ) went above 4550mAh, internal resistance was around 40mΩ and weight 73g. This is the first time i saw such a good packing like this batteries were packed! Each battery was wrapped in nylon plus both batteries in plastic storage case and then the case placed in cardboard box, I'd say way to go Shockli! I am very happy with this purchase and also high recommendation!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/07/2021

    Vettem 4 ebből 21 700 cellát, és örömmel mondhatom, hogy több mint elégedett vagyok a teljesítményükkel. Ezek a cellák rendkívül jól működnek a nagy leeresztő elemlámpákban (pl. Lumintop FW21 Pro 3x XHP50.2), és - amint azt a csatolt képek is mutatják, a cellák kapacitása jelentősen meghaladja a névleges kapacitást. Nagyon ajánlom ezeket a 21 700 sejteket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Megérkezett ez is,a postán vettem át mert nem voltam otthon,de meg van !!Nagyon jó!Biztonságosan csomagolva!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Sono molto soddisfatto di questo prodotto, le batterie sono curate, lo dimostra il fatto che sono arrivate con il giusto voltaggio di storage tutte e due precise al decimo di Volt. In un bel cofanetti e sigillare una per una. Eccellente

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/01/2021

    Good batteries!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    sloory

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2020

    Kiváló lítium az árukért. A jelenlegi visszarúgás nagyobb, mint Samsung 30Q-ja. 3,4B-s töltettel érkezett. Mint egy ajándék fel elemlámpa-kulcstartó-kulcstartó, köszönöm, kellemes))

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • JoeVIP5
    GB
    08/06/2021

    Great price for these batteries and they seem to have a very good charge level. They also have a very high discharge level, much better than an 18650. These should be very handy indeed for robot projects or even for using for slow flying planes to give extra long flight times. I am really looking forward to using these and testing them to the extreme.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2021

    Pár hét múlva jött, a divat hosszú távú töltés, a hatalom is megfelel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 433
    • Ft138 455
    • Ft70 921
    • Ft1 805
    • Ft1 986
    • Ft832
    • Ft63 268
    • Ft4 637
    • Ft5 300
    • Ft8 286
    • Ft12 594
    • Ft5 179
    • Ft621
    • Ft7 529
    • Ft5 300
    • Ft11 750
    • Ft13 558
    • Ft48 372