Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (57)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(57)
    • 5 Csillag(51)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/07/2021

    Egy kis festék, egy inav fc és egy kis beállítási idő később, és egy elég tisztességes kis szórólap lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Egy délutánba telt, hogy befejezzem a PNP összeszerelését (szüksége van egy kis ragasztásra), és az eredmény rendkívül kifizetődő! A repülőgép ad egy nagyon sima repülés, kiváló egy edző! Határozottan ár-érték arány (60$ körül vettem), nagyon ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    Very good plane. PNP version is missing the foam glue. Everything else is there.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2021

    Gyors szállítás és jó csomagolás, eddig jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2021

    Gyors szállítás és úgy néz ki, rendben ✅✅✅✅✅

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/09/2021

    Még nem épült, de az általános minőség nem néz ki rosszul!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Laurie
    AU
    05/05/2020

    I have started a detailed review on rcgroups.com entitled "MD-Tech Pterosaur 1400 EPO 4 Channel Trainer". Google that with rcgroups and you should find it. Unfortunately I have not been able to fly it because of COVID restrictions, but have reviewed it based on design, likely suitability as a trainer, quality of the components, ease of build etc. On those measures it stacks up pretty well. And, strangely, it came out at 730g ready to fly with a 1480mAh 3S battery, quite a bit lighter than Banggood is saying. I think even with a 2200mAh 3S it wouldn't get to the weight they state. So I think it will be a nice, floaty slow flyer. I have the PNP version, but there is quite a bit of assembly required even for that version. Nothing too difficult though.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    This is my second one of these planes. They are great planes to fly and handle really well. You can slope soar with these and they also handle pretty well in windy conditions. This is the plane I learnt to fly with so my first one has taken a bit of a beating but still flys well. I purchased the second one to fly and I will now use my older one as a spare parts plane.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Vettem 3 készletet a haverjaimnak, egy építményt, és már repül is... A készletnek van néhány kis problémája, ahogy a kézikönyvnek is. Semmi komoly, de van még mit javítani. A kezdők/elsők problémákba ütközhetnek, ha nem tapasztalt építők vagy szórólapok felügyelik őket. Például nincs információ a vezérlőfelületi dobásokról. Az egyetlen dolog, amit igazán nem tetszik a motor & prop kombináció: Vagy a prop vagy a forgó kell CCW, hogy megakadályozzák a veszély jön laza. Nem érzem helyesnek, ha erővel húzod meg a csavart. De amint az építés befejeződött, a gép nagy repülési képességekkel jutalmazza. Nagyon stabil, szinte magától repül, és nem hajlamos a hegy megakadására egyáltalán! Csak leengedi az orrát, és tovább cirkál. Nagyon jó kezdő sík verhetetlen áron! *és most még olcsóbb, mint egy héttel ezelőtt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Ough... Először is: elcsesztem egy csavart, vagy nem szállították le. A második dolog az volt, hogy a hosszú dolog, ami összeköti a fő testet és a kormányt, meg minden... nem is egyezik a csatolással... iszonyatosan frusztráló volt, hogy mindent kirakjon, majd távolítsa el sok alkatrészt, hogy valahogy illeszkedjen.... És a következő dolog: ki kellett vágnom három fa izét, ami a cső hátsó részében jön... Az ok, amiért a leírás azt mondta, hogy először ragasztani kell, aztán fa dolgokat.. Ez nem lehetséges. Legalábbis az én verziómban nem.. Nos, még nem repültem. ha repül rendesen, az ár (nagyon alsó áron vettem) akkor rendben van. Sok hatalmas problémám volt, de mindig volt megoldás, még akkor is, ha frusztráló és nehéz volt. olvashat és gondolkodhat vásárlás előtt. Jó szórakozást!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 405
    • Ft44 241
    • Ft37 140
    • Ft22 277
    • Ft47 739
    • Ft47 787
    • Ft25 113
    • Ft81 038
    • Ft22 258
    • Ft12 127
    • Ft21 685
    • Ft44 846
    • Ft47 787
    • Ft24 260
    • Ft13 989
    • Ft145 939
    • Ft22 913
    • Ft2 409