Vásárlói vélemények

4.81 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (52)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(52)
    • 5 Csillag(46)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/07/2021

    Egy kis festék, egy inav fc és egy kis beállítási idő később, és egy elég tisztességes kis szórólap lesz.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Egy délutánba telt, hogy befejezzem a PNP összeszerelését (szüksége van egy kis ragasztásra), és az eredmény rendkívül kifizetődő! A repülőgép ad egy nagyon sima repülés, kiváló egy edző! Határozottan ár-érték arány (60$ körül vettem), nagyon ajánlom!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    Very good plane. PNP version is missing the foam glue. Everything else is there.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Laurie
    AU
    05/05/2020

    I have started a detailed review on rcgroups.com entitled "MD-Tech Pterosaur 1400 EPO 4 Channel Trainer". Google that with rcgroups and you should find it. Unfortunately I have not been able to fly it because of COVID restrictions, but have reviewed it based on design, likely suitability as a trainer, quality of the components, ease of build etc. On those measures it stacks up pretty well. And, strangely, it came out at 730g ready to fly with a 1480mAh 3S battery, quite a bit lighter than Banggood is saying. I think even with a 2200mAh 3S it wouldn't get to the weight they state. So I think it will be a nice, floaty slow flyer. I have the PNP version, but there is quite a bit of assembly required even for that version. Nothing too difficult though.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/06/2021

    This is my second one of these planes. They are great planes to fly and handle really well. You can slope soar with these and they also handle pretty well in windy conditions. This is the plane I learnt to fly with so my first one has taken a bit of a beating but still flys well. I purchased the second one to fly and I will now use my older one as a spare parts plane.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2021

    Vettem 3 készletet a haverjaimnak, egy építményt, és már repül is... A készletnek van néhány kis problémája, ahogy a kézikönyvnek is. Semmi komoly, de van még mit javítani. A kezdők/elsők problémákba ütközhetnek, ha nem tapasztalt építők vagy szórólapok felügyelik őket. Például nincs információ a vezérlőfelületi dobásokról. Az egyetlen dolog, amit igazán nem tetszik a motor & prop kombináció: Vagy a prop vagy a forgó kell CCW, hogy megakadályozzák a veszély jön laza. Nem érzem helyesnek, ha erővel húzod meg a csavart. De amint az építés befejeződött, a gép nagy repülési képességekkel jutalmazza. Nagyon stabil, szinte magától repül, és nem hajlamos a hegy megakadására egyáltalán! Csak leengedi az orrát, és tovább cirkál. Nagyon jó kezdő sík verhetetlen áron! *és most még olcsóbb, mint egy héttel ezelőtt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2020

    Ough... Először is: elcsesztem egy csavart, vagy nem szállították le. A második dolog az volt, hogy a hosszú dolog, ami összeköti a fő testet és a kormányt, meg minden... nem is egyezik a csatolással... iszonyatosan frusztráló volt, hogy mindent kirakjon, majd távolítsa el sok alkatrészt, hogy valahogy illeszkedjen.... És a következő dolog: ki kellett vágnom három fa izét, ami a cső hátsó részében jön... Az ok, amiért a leírás azt mondta, hogy először ragasztani kell, aztán fa dolgokat.. Ez nem lehetséges. Legalábbis az én verziómban nem.. Nos, még nem repültem. ha repül rendesen, az ár (nagyon alsó áron vettem) akkor rendben van. Sok hatalmas problémám volt, de mindig volt megoldás, még akkor is, ha frusztráló és nehéz volt. olvashat és gondolkodhat vásárlás előtt. Jó szórakozást!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    nice slow flyer, not a real BNF, this is a kit you need to build up then set up then bind n fly. my plywood wing spears non identical so needed modifications from start. rear wheel will not ft unusable, faulty bends in the wire making it useless because it broke on first minor adjustments, so now I have to us a piece of bamboo skewer and have no tail steering. FU designers FU HARD!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2021

    Először is érdemes rámutatni, hogy ez a sík a képeken, de nem helyesen nevezték el - valójában a Pterosaur 1400, tedd, hogy a YouTube és találsz néhány nagyon pozitív véleménye, hogy mi egy nagyon felhasználóbarát szórólap. Ilyen árakon nem várhatunk kiváló minőségű repülőgépet, bár nagyon csalódott voltam, hogy túl rövid szárnysegédeket fogadtak, és egy kelléktartó mosógépet, ami nyilvánvalóan nem egyezik meg, és csak azért rakták be, hogy a terméket bedobozolják és elszállítsák. Nem panaszkodtam, csak rendeltem egy tolórudas drótot és egy megfelelő méretű alumínium golyós tartót, ami a kínálatban volt. Persze, hogy nem kellett volna, de felajánlottam a repülőt, ha teljes árat fizettem volna, elvártam volna, hogy mindkét problémát megoldja. Ezt ajánlottam, különösen ajánlaton, teljes áron, kísértést éreznék, hogy alternatívákat keressek, de természetesen megérkeznek és nem repülnek olyan jól, mint ez.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2021

    Good Value Kit,for this plastic fuselage/foam-wing/tail pusher a/c with u/c. It goes together very well,with basic photo instructions, provided. Good, cut grass runway,,size wheels are provided and a neatly designed, sturdy steerable tail wheel,if you need it! All wheels retained with provided grub screw metal collets. Neat, fixed side hinged Canopy fitted, retained with a small elastic band. Good access to Battery compartment. A ply battery tray is preinstalledand a useful velcro battery strap is fitted Cons-Plastic tube Tail Boom might need replacing after abuse, but that will be easy Hardest part of finishing, is applying the decals which look good, but being super thin and sticky,it requires patience and a long time,to apply them. Cant wait to get it in the air!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft21 229
    • Ft11 851
    • Ft50 187
    • Ft44 949
    • Ft26 226
    • Ft37 252
    • Ft12 799
    • Ft23 532
    • Ft14 899
    • Ft24 628
    • Ft30 518
    • Ft33 684
    • Ft22 418
    • Ft20 318
    • Ft6 463
    • Ft91 441
    • Ft36 639
    • Ft43 102