Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (49)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(49)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/02/2021

    Általában csak a jó kritikákat tudom megerősíteni. Szintén a BG logisztikai és támogatási működik nagyon jól. Az alapértelmezett nyelv a kínai, de átválthat angolra OSD menün keresztül (kínai kézikönyv könnyen lefordítható a Google Lencse). Is szükség van egy helyi dugó adapter (vagy dugókábel). A DP kábelt tartalmaz, és elérheti a 10bit színek max 144hz vagy 8bit színek max 165hz. Végül ne felejtsd el engedélyezni a FreeSync és állítsa be az ECO>Játék HDR >Auto a monitor menüben, ha azt szeretné, hogy engedélyezze az AMD FreeSync a grafikus kártya beállításai. Hátrányok: az én esetemben nem találtam védőfóliát, és két kis fehér pont van a panel két magas sarkában (sx és dx)

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2020

    fast delivery, 7 days DHL from Germany. monitor has hdr, 165hz, 2k display, and hdmi or display port connection, and an usb for peripicals, and audio. included are an display port cable, and an chinese power cord to fit in the adapter also included, you must get normal power cord for your country fitting yourself, but it's an standard one that also powers your computer, so no trouble, I used my old monitor cord. menu starts in Chinese but was easily changed to English, see pictures with the language options. the led light can also be turned off in menu if you don't like the logo to be projected on your desk. the warmth of the.screen can also be manually configured to your liking. overal the price I paid with promotion code (google for it) was 305 euro. I think a very good price for a good and solid monitor with these specifications, especially the 165 hz HDR and 2k display is with the more Western brands + 150 euro at least! I highly recommend this monitor!

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    ho comprato questo monitor preferendolo al Samsung odyssy g5, funziona tutto alla perfezione e sembra di essere di buona qualità. hdr molto buono e frequenza di aggiornamento top per sfruttare in abbondanza la ps5, contro:ci hanno messo quasi una settimana per spedirlo,poi la spedizione ci ha messo solo 4 giorni ad arrivare. la spina non è quella italiana e non viene fornito nessun adattatore. in conclusione dovrò continuare a testarlo a pieno ma per ora sembra essere un ottimo acquisto!!!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2021

    Nagyon jól csomagolt, nagyszerű monitor, ahogy hirdették. Nagyon könnyű támogatás nélkül. Van egy Vesa hegyen, és jól néz ki. A szélek lehetnek kisebbek, de az ár, amit a szemüvegért kaptam, nem panaszkodom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2021

    Első gondolatok. 1 hét használat után kiváló válasz és színek. látószög is felső szint. A szerkezet bölcs a stabil, és maga a monitor nem mozog még akkor sem, ha u egy kicsit az asztalt. Négy csillagot tettem a panel aljára. Már a kezdetek óta ott van. Skyworth-ben jobban kellene tesztelniük a monitorokat. A fény maga nem jelent problémát a legtöbb színben, de bosszantó, ha fekete vagy mély színeket mutat. Bár vissza kellett volna térnem a monitort, mivel a garancia fedezi, nagyon időigényes lesz, és én is megjavítom magam (ha lehetséges). Azonban ajánlom, mert szó szerint hibátlan monitor, ami a sebességeket és a felbontásokat illeti. Határozottan a legjobb monitor ebben a tartományban pénz (262 euróért vettem).

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Jó napot, ma kaptam meg az árut. Nagyon elégedett vagyok. Az aljzat jött az EU helyett - Us Az áru rendben volt. Ezt a monitort ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2021

    Tovar bol doručený rýchlo. Monitor a jeho parametre sú naozaj vynikajúce za tú cenu. Nevýhoda je že monitor nieje doručovany s Eu pripojením. Predajca nedáva aké pripojenie je k monitoru. Produkt odporúčam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/11/2020

    Egy darabban jött, de még nem tesztelték, mert ez egy karácsonyi 📦 😊

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/12/2020

    Всё хорошо, монитор пришёл но хотелось бы сказать пару слов о людей которые доставляют товар , они свиньи !!! В момент когда они пришли ,меня не было дома и они просто оставили монитор в ДОЖДЬ !!! просто в болото вы понимаете !!!!! если бы мой сосед не увидел бы его и не забрал к себе , он бы промок до микросхемы , и кстати на сайте DHL я указал имя моего соседа , но на это они видимо не смотрят. очень печально что есть такие неответственные люди

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2021

    Spectacular monitor. Fast delivery. Value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$62.99
    • US$89.99
    • US$39.99
    • US$49.99
    • US$78.99
    • US$46.99
    • US$69.99
    • US$54.99
    • US$73.99
    • US$67.99
    • US$69.99
    • US$43.99
    • US$83.99
    • US$84.99
    • US$19.99