Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (15)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(15)
    • 5 Csillag(11)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 07/11/2020

    Best arm robot thus far. Easy to assemble (see https://www.hobbytronics.co.za/Content/external/1084/6-DOF-Robot-Arm-Installation-Diagram.pdf) and it is also much better than the 4DOF arm robot which is often sold with the SG90 servos. This one uses MG996R servos which are much better!!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2021

    nagyon jó mechanikus kar nekem, hogy tökéletes munka, de meg kell változtatni, és módosítsa az összes szervo erősebb és több funkciót.Kérem, hogy játsszon az olcsó ár, hogy a teljes készlet, és lehet alkalmazni több.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2020

    köszönöm, rendelésem megérkezett kitett ki katalógus vagy rajz, hogy elmagyarázza nekem, hogyan fog i epe a terméket.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2019

    perfeito so achei que o servo virava 360 graus , veio tudo certinho e fasio de montar eu recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2021

    Robusztus termék, jó minőségű anyagból. Könnyű összeszerelni, de néhány csavar, dió és alátétek jönnek a rossz mennyiségben. Több mogyoróra volt szükségem, hogy megcsináljam a javításokat.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    very good quality thank you

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/02/2021

    Moves smoother then my wife's arm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2020

    اين الشحنه لم تصل ؟ةةة

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2020

    The product does not have any instructions guide, which you can follow to assemble it.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2020

    Great product. Shipped within the promised period! However, one thing I dislike is the included screw kit. It is incomplete. I'm not sure where to get this screw kit where I live. Any help is appreciated!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 407
    • Ft9 608
    • Ft59 653
    • Ft13 856
    • Ft4 968
    • Ft29 222
    • Ft4 305
    • Ft46 727
    • Ft9 337
    • Ft16 119
    • Ft31 813
    • Ft31 150
    • Ft16 237
    • Ft18 225
    • Ft20 545
    • Ft19 219
    • Ft69 927
    • Ft34 043