Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (34)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(34)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/01/2021

    termék érkezett velünka vagy japán töltő helyett eu egy. az ajánlatod globális verzió volt, egy hetes szállítással. Ehelyett vártam 2 hetet. szállítás történt cseh keresztül Németország Lengyelországba. Akárhogy is azt hiszem, hogy legalább én vagyok eegable, hogy néhány kedvezmény a rossz szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2020

    Nagyon jó termék, rendben működik, de eu szerveren gyári mihome appal senki ne akarja használni, mert régió záras. Viszont minden alap funkció elérhető a kijelző melletti érintő gombokról.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    great device.. for some reason can’t find correct region .. same error for EU and CN. apart of that all good !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    érkezett törött karton és kínai dugó adapter nélkül

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/05/2020

    For those of you who are from the US and wondering: 1. This one is the latest version and it works with US outlets without any converters or plugs. 2. I went for the 4$ shipping and got it in a month after placing order 3. These are really well-packaged and even with the damage to the box, it made it in one piece. 4. There is no manual in English but you can use the manual from the older version (google it). I could figure out if you can set the humidity level for Auto mode and it gets my room to 70%. The room is pretty big (bedroom) and there is no trouble getting the humidity up to the level in it. So all in all works according to specs, look good, well built. I can definitely recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2020

    A termék jó állapotban érkezett, de az EU-adapter használhatatlan. Nagyon nagy, és nem fér bele a foglalatba. A készülék folyamatosan rossz / különböző értékeket jelent a páratartalom és a maradék víz: 97% páratartalom (55% tényleges) és 27% víz, bár tele van. A kijelző legalább a hőmérsékletet mutatja. Egy okos eszközhöz elég hülye, nem állíthatja be a kívánt páratartalmat, be kell állítania néhány automatizálási szabályt előre meghatározott értékekkel: 40-50-60. Miért nem 47% vagy 45%?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Not an international version. The power cabel has a low-quality EU adapter. No English manual. Otherwise works great! It has an integration with Mi Home, but no Alexa support.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/03/2021

    gyors szállítás és jó termékminőség, de nagyon rossz szoftver. telepítés után frissítettem a szoftvert, és az új kiadás elvesztette támogatását az európai régióban. Úgy is működik, jó értelemben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Már van egy ilyenem, ami azt jelzi, hogy elégedett vagyok. Ez egy másik kiválóan tervezett termék egy Hsummi partner cégtől. Az egyetlen panaszom az, hogy az APP frissítésre szorul, hogy elkerülje azt az üzenetet, hogy „az eszköz nem támogatott a kiválasztott országban".

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    Un peu lent pour arriver, mais sans problème, produit impeccable, grâce à banggood et qualité xiaomi comme toujours au rendez vous ! Au top merci !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 194
    • Ft5 340
    • Ft34 728
    • Ft16 027
    • Ft4 194
    • Ft26 434
    • Ft4 957
    • Ft43 125
    • Ft110 685
    • Ft7 247
    • Ft4 957
    • Ft11 893
    • Ft23 129
    • Ft4 194
    • Ft13 215
    • Ft39 808
    • Ft6 606
    • Ft6 936