Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (1796)
  • Kép (180)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(1796)
    • 5 Csillag(1656)
    • 4 Csillag(114)
    • 3 Csillag(13)
    • 2 Csillag(9)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/08/2021

    jó termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2020

    A szállítás IML futár a ház, elérte Tula villám, majd IML 15 nap húzott gumi szállítás. A zseblámpa nagyon kicsi, fényesen ragyog a méretéhez képest. A tok műanyag, a rögzítő konzol is. Megvártam, amíg ideér, hátha tudok még rendelni. Határozottan nem, nem rendelek többet. Ez a meleg országok, Oroszországban lehet használni csak nyáron, télen és a napelem látni fogja a havat, és az akkumulátor alig éli túl a telet.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2020

    Megkapta a terméket, minden rendben! Nagyon kicsi, elfér a kezedben! Amikor megláttam a többi értékelést azt mondtam, hűha! Körülbelül 30 másodperc után, amikor nem érzékeli a mozgást, hogy elhalványul. Könnyen cserélhető az újratölthető akkumulátor. ez nem elég munka a teljes sötétség, nem tette állandó a falon még.De ha azt szeretnénk, hogy világít egy nagy területen van szüksége legalább 2 vagy 3 közülük.Mostanáig elégedett! Az utolsó kültéri fotó teljes sötétségben van.Még nem tesztelték! Köszönöm!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2019

    Нормальный ночник. Это не прожектор, а именно светильник, ватта на 1-1,5. Но подсветить садовую дорожку в темноте- сможет. С датчиком движения. По движению включаются 36 светодиодов на полную яркость, через промежуток времени, если движения не было- переходят в подсветку на половинной яркости. Размер конечно же огорчил- маленький.16 см на 8см. На фото есть. Нормальный светильничек для подсветки на улице. Не разбирал, аккумулятор не смотрел. Покупал за 561р.по акции.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • August7
    CD
    19/04/2019

    Le Solar Powered 36 LED PIR Motion Sens est une lampe magnifique. Je l'ai essayé et le résultat donc la lumière et la charge au soleil est bonne. On peut l'utiliser comme lampe torche à mains, tout comme on peux le fixer sur son mur. Mais quand il reste allumé là où il y a trop de mouvements, la lampe ne dure pas plus de deux heures avant de se décharger. Sinon en mode économie de charge, sa dure longtemps voir toute la nuit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    Azt vártam, hogy egy kicsit nagyobbak legyenek, de nem számít, jók arra, aminek lennie kell, van egy kapcsolójuk vagy kikapcsolva.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/07/2019

    Bonjour, Simplement pour dire que BG à très rapidement corrigé une erreur de livraison de 1 pièce manquante dans la livraison. Boite abimée, mais l'appareil fonctionne. J'en avais déjà acheté 2. Suite au bon fonctionnement, acheté 6 de plus (aussi pour offrir au fils ainé). ------------------------------------- Hello, Simply to say that BG very quickly corrected a delivery error of 1 piece missing in the delivery. Damaged box, but the device works. I had already bought 2. Following proper operation, bought 6 more (also to offer to the eldest son).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2019

    nice products bangoods good happy with this led . fast delivery good Best solor light I have ever purchased, I am just in the process of moving my shed where the light was fixed to. When my shed is moved it will be used again to give me light in my shed, I will angle the light so that the light shines into my shed when it opens and the solao panel gets maximum light. Excellent product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/10/2019

    An excellent lamp from all points of view. Good light, quality materials, to which all accessories were attached, very cleverly configured, easy to mount.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/06/2019

    2mody v akcii za super price používam namontované asi 3tyzdne.priamy dážď pohode trošku komplikované nahodenie ale to je skôr uhol pohľadu.. výborná svietivost

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$26.56
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$8.88
    • US$16.17
    • US$47.34
    • US$30.01
    • US$21.93
    • US$26.55
    • US$28.28
    • US$100.47
    • US$33.48
    • US$12.99
    • US$30.28
    • US$24.24
    • US$25.88
    • US$15.00