Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (189)
  • Kép (42)
  • Videó (4)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(189)
    • 5 Csillag(183)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/11/2020

    Két hét alatt érkezett Moszkvából. Szállítás a lakásban eml szolgáltatás. Egy dupla dobozba csomagolva, az egészet. Maga a repülőgép átlátszó lámpával tér el az első változattól.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Mindennel elégedett!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/01/2021

    Nagyon jól megépített repülő! Szórakoztató összeszerelni és repülni; azonban az árboc teljesen eltört! 50 dollárt költöttem egy újra. És ha a részvényparpot használod, gyors kanyarodj meg, mert úgy tűnik, hogy a spar nagyon gyenge minőségű.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2020

    Az egy repülő! Miután a hüllő ez egy hatalmas ))) Moszkvában közvetlenül elérte valószínűleg azért, mert a csomag ment csak 16 nap. A gép túlélte az átültetést tökéletesen, ideális esetben, minden jól ragasztott, ragasztott, és pontosan csavart. Minden szuper, köszönöm szépen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/06/2019

    Frist impressions are very good. A good quality kit, with some nice design features. Have been looking for a plane with twin motors in this size for some time.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2019

    Beautiful fpv plane I ever had. Fast Delivery for 7 days. This plane also fast to build. Takes me 3 hours install all electronic and power systems. Much faster than build mini talon. Using Racestar 2207 1600kv motor, DYS XS30A esc, 7x4.5x3 prop that I took all from my Long-range quad. Can't wait for a maiden.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Today arrived to Chile the most beautiful RC plane “SonicModell Binary” I would like to said, the package is very stronger, so the plane come without damage. congratulations to manufacture “SonicModell” and Banggood. I’m really happy thank you very much.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2020

    szuper minőség - jól átgondolt design és rengeteg helyet. Nagyon izgatott vagyok. Ha úgy repül, ahogy kinéz, akkor egy ragyogó nyár 😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2019

    WOW, A super stable model that is not afraid of the wind. It has a lot of space inside where you can easily fit a 3000-10000mAh package. Ps earlier I had the ZOHD TALON GT and this model is made of much better foam - I recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    Bello, ben rifinito,negli adesivi e costruzione di ottima fattura, sarà il mio primo modello FPV long range!!!!!!!..... spero che voli bene come ottimo è il suo livello costruttivo.....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft36 888
    • Ft32 548
    • Ft44 313
    • Ft34 592
    • Ft27 673
    • Ft46 128
    • Ft144 205
    • Ft18 867
    • Ft30 441
    • Ft17 496
    • Ft22 012
    • Ft14 436
    • Ft14 436
    • Ft35 057
    • Ft27 016
    • Ft20 125
    • Ft25 157
    • Ft17 294