Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (56)
  • Kép (7)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(56)
    • 5 Csillag(49)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/11/2020

    Többes számban (gombokban) hirdetett, és csak egy egység. Csalás, hogy a fogyasztó azt higgye, hogy négy egységnyi kilincs. Vettem kettőt, hogy felrakjam a gitáromat, de most mindent át kell néznem. Ne vegyél

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/09/2019

    NOT HAPPY. I expected 1 x SET of Control Knobs as per the Picture on the website and the fact that the website describes them as KNOBS (ie more than ONE). What I got was ONE KNOB! I am currently building a Guitar and needed a SET. I will put this down to a Picking Error and expect it rectified ASAP

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2015

    really nice guitar button skull and fits very well recommended very well on the guitar thank you bgd

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2015

    really nice guitar button skull and fits very well recommended very well on the guitar thank you bgd

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/10/2019

    мне нравится)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2019

    good recommend ✌️

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2019

    good👍

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2016

    rendu nickel sur ma guitare

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2015

    Got these for my Hohner g3t that i`m modifying to a high contrast black and white theme. Good quality and nice price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2015

    Beautiful and inexpensive goods of very good quality. Many thanks for a great seller shop !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$50.81
    • US$6.92
    • US$23.09
    • US$13.69
    • US$9.23
    • US$69.29
    • US$6.92
    • US$15.00
    • US$9.23
    • US$17.31
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$53.12
    • US$26.55
    • US$6.92
    • US$21.93
    • US$41.57
    • US$89.99