Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(12)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 20/01/2019

    stainless steel butterfly double snap button bought for my Festina watch, and it fits perfectly and looks like it was original part of my watch. Quality much more than you can ask for the price . Highly recommended for any body that needs cheap but reliable quality parts for their watch

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/08/2017

    High quality, safe closure. I'll replace it with an old stainless steel watch strap. It fits perfectly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2017

    High quality, safe closure. I'll replace it with an old stainless steel watch strap. It fits perfectly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Tökéletesen illik a hibás óracsat helyére.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/04/2018

    High quality, safe closure. I'll replace it with an old stainless steel watch strap. It fits perfectly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2016

    The clip fits the description, but unfortunately it is designed for bracelets or special straps, so I do not come in handy.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2016

    ce fermoir a remplacé celui d'une montre seiko qui a cassé,solide avec le systeme de double verrouillage.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2020

    Minden rendben, köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2020

    Bom produto , boa qualidade envio rápido bom vendedor 5*****

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • nptVIP4
    BG
    08/01/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$13.41
    • US$11.59
    • US$22.01
    • US$21.97
    • US$3.14
    • US$11.11
    • US$15.77
    • US$42.92
    • US$8.79
    • US$21.13
    • US$11.22
    • US$23.53
    • US$48.64
    • US$26.93
    • US$24.12
    • US$49.59
    • US$27.50
    • US$34.99