Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (20)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(20)
    • 5 Csillag(20)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/06/2021

    Small size fuse (width 11mm). Bought it to power car camera in permanent motion detect. Perfect !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2021

    Szép és egyszerű módja annak, hogy érintse meg az autó energiarendszer vágása nélkül vezetékek. Újra megveszem.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/12/2020

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2019

    Hızlı teslimat. 3 hafta içinde adrese teslim edildi. direk posta seçeneğini seçmelisiniz. Her şey güzel. Puanlama yaparken İnternet tarayıcımdan mıdır, yoksa site böylemi hazırlanmış bilemiyorum ancak fiyat degerlendirmesi, kalite, memnuniyet, genel değerlendirme puanları 5 yıldız görünüyor ve değiştirilemiyor.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2015

    Excellent quality, less the fuse 10A (better to replace it with something better). Useful length of cable is 12 cm. On the cable are printed the following features: 16 AWG, 105° C, 600V. Resistance is 0.01 ohm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2020

    biztosítékok maguk is kínai, azaz nehéz tolni női pikk, biztosítékok az én gyűjtemény munka finom, jó megoldás, ha csak szükség van egy 12V csap egy műszerfal, radar detektor stb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/10/2019

    just what i ordered. however, on my vw golf 5, i couldn't use the connection in any of the fuse holder slots (open or occupied slots). when plugged into any fuse opening, my car wouldnt switch off, once i started the car.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2020

    Exactement ce que je voulais, faire un branchement auxiliaire sans couper aucun fil. Merci

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2019

    Yurtiçi kargo ile çok hızlı teslim edildi, ayrıca vergi ödemedim. Teşekkür ederim.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 558
    • Ft12 182
    • Ft6 469
    • Ft2 661
    • Ft14 085
    • Ft3 422
    • Ft7 992
    • Ft6 469
    • Ft4 283
    • Ft37 695
    • Ft3 294
    • Ft2 832
    • Ft19 799
    • Ft6 469
    • Ft3 422
    • Ft5 602
    • Ft5 272
    • Ft4 946