Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (391)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(391)
    • 5 Csillag(347)
    • 4 Csillag(39)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/11/2020

    A ragasztópálca nagyon jó. Használtam őket, hogy a billentyűzet az én Dell 12 7275 tabletta angolról olaszra, és a matricák szolgált a cél tökéletesen. Ahogy a fotón is látszik, a betűk tökéletesen tapadnak, és a ragasztó nagyszerű. Már két hónapja használom őket, és még soha nem jöttek le véletlenül. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    nem áttetsző, így nem hagyja, hogy a fény a billentyűzet át, de ragaszkodnak jól, és úgy néz ki, a minőség, hiányzik a lehetőséget a billentyűzet nyelvek nem volt spanyol

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    Adesivi perfetti per ogni lingua, ho trasformato il layout inglese del mio PC in Italiano, praticamente perfetto!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2021

    Egészségesen érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2020

    Szép, a jegyzetfüzetem újra új lesz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2018

    nice stickers, I bought italian ones for my keyboard with US layout. Overall good. Maybe if white chars were more bright it would have been even better

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/08/2019

    Di buona fattura, superfice lucida, vedremo la resistenza nel tempo. Se fosse stato possibile le avrei scelte opache.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/07/2019

    Muito prático para organizar as teclas para o idioma português

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/04/2019

    questo articolo ha risolto un problema che avevo da circa un anno: ho comprato una tastiera meccanica francese, che chiaramente aveva tutti i tasti delle accentate diversi rispetto a quelli italiani. con questi adesivi ho risolto tutti i miei problemi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2018

    Amei o adesivo, renovou meu teclado com teclas apagadas. Comprei o adesivo em Russo, para tentar aprender o alfabeto. Otima qualidade, o tamanho é certinho para a maioria dos teclados, a cola é de qualidade, não sai facil. Estou satisfeito

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft92 495
    • Ft92 495
    • Ft126 411
    • Ft2 464
    • Ft3 558
    • Ft1 847
    • Ft7 088
    • Ft5 337
    • Ft2 464
    • Ft2 710
    • Ft2 864
    • Ft1 539
    • Ft4 406
    • Ft4 745
    • Ft7 474