Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (460)
  • Kép (64)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(460)
    • 5 Csillag(448)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/09/2021

    35mm 40mm 30mm 🧙🧙 köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2021

    Bien reçu. Monté sur martian 2. Résistant

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Top termék, határidő előtt érkezett!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/11/2017

    Good quality for the price means good bang for your buck. I used these some months on 2 of my quads. At the beginning they look nice but after some crashes the bling bling is gone. The color will not last for long. At the moment i prefer the round standoffs from suleve. So its better to go with the clean version. Check out @ https://bit.ly/R3Spacer

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/07/2018

    entretoise de bonne qualité. belle couleur brillante ça claque. allez-y faites-vous plaisir "pour le prix"

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2017

    Le shipping très rapide et respect les délais de 7-20 de business days. Packet agréable. Over all très bon produit je recommande fortement! ;)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2017

    These standoffs were excellent replacements for the wizard. They are very nice looking...very stong and durable. Easy to work with with your hands because they are textured. The threading inside does not go as long as i would like...maybe 10-12mm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2018

    Genial muy buena calidad y quedan genial en mi drone de carreras

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2017

    feels great, threat goes thru and color matches the golden screws and the yellow motors from racerstar

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2018

    distanziali di ottima qualità leggeri e con un bel blu scuro..ottimi per dare stile al Drone.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 984
    • Ft3 445
    • Ft8 813
    • Ft3 445
    • Ft3 831
    • Ft4 212
    • Ft2 679
    • Ft4 979
    • Ft4 212
    • Ft4 212
    • Ft3 445
    • Ft4 212
    • Ft3 064
    • Ft3 445
    • Ft6 513
    • Ft3 064
    • Ft4 979
    • Ft9 580