Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (74)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(74)
    • 5 Csillag(72)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/10/2018

    recomendo o produto, e de ótima qualidade e preço, o melhor do mercado aparelho bonito e moderno, fiquei muito feliz com o produto, ele e ótimo para experiencias com som, fiz o teste com tornado 3000w me surpreendi com a potencia, muito bom o aparelho 100%, bom...

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2018

    OTTIMO SUONO POTENTE E PULITO CONTROLLI FUNZIONANO BENE UNICO NEO IL TELECOMANDO IN DOTAZIONE A ME INVIATO NON FUNZIONA PER IL RESTO È TUTTO OK

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 07/03/2018

    Bem embalado,demorou 30 dias corridos.ainda não testei .

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2019

    This is a good product amazing sound quality, all features are working well (Bluetooth, SD, FM....) . It is powerful enough about 80W RMS according to my estimation, never think about 2000W as rated. This is a good buy, even better when in sale.Compare the price with other sites or merchants and you would not get any better. Bon produit: remarquable qualite de son, tous les elements inclus marchent bien (Bluetooth, SD, FM....). C"est puissant environ 80W RMS selon mon estimation, Il faut oublier le 2000W indique, c'est impossible, C'est un bon achat, encore meilleur en solde. Comparaissez avec d'autre sites ou marchants vous ne pouvez pas avoir mieux.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2019

    entrega super rápida

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2018

    Super Recomendo esse amplificador. Dá um som muito bom e com qualidade surpreendente. Fiquei muito satisfeito com essa aquisição, nada a reclamar, só elogios!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2021

    ... Kiváló erősítő. Kiegyensúlyozott. Megvizsgálták és összehasonlították Maratz-zal... és 500WTT hangszórók... Nagyszerű volt... minden a termékleírás szerint... Távirányító, rádió, mikrofonbelépő és zenei eszköz... jó minőségű anyagok. Gyors küldetés!!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2020

    Excellent! Vale molto di più del suo costo! Pilota delle casse da 200w senza problemi

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2020

    jó minőségű... minden működik....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/12/2018

    acquisto perfettamente riuscito, la marce è arrivata in tempo, l'amplificatore era in perfetto stato, solo mi aspettavo fosse più potente dato che lo davano con 200 w , invece devo dire che è potente ma non quando me lo aspettavo. per il resto tutto ok, venditore serio e affidabile.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$101.19
    • US$72.99
    • US$35.79
    • US$70.71
    • US$41.99
    • US$63.51
    • US$45.99
    • US$113.18
    • US$25.29
    • US$57.37
    • US$10.38
    • US$79.99
    • US$33.99
    • US$64.67
    • US$21.93
    • US$15.02
    • US$18.48
    • US$19.99