Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (17)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(17)
    • 5 Csillag(16)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/04/2023

    Kiváló szállítási idő és csomagolás. Nagyon meglepett, hogy milyen jó az erősítő hangok adott ár. Én némileg arra számítottam, hogy elég jó lenne, és ha bármi azt gondoltam, hogy a hang legalább hang jobb, mint az én önmeghajtású CR3-X önmeghajtású monitor hangszórók. Tévedtem valaha is, ez az erősítő teljesen elfújta őket mennyiségben és minőségben. Nagyra értékelem a BangGood-t, hogy szuper megfizethető, és nagy élményt téve a secod vásárlásom tőlük. Használja, hogy amp én basszus és dob szintetizátor és az én mini DJ kereszt fader... így én mind a szomszédok és én boldog maradok. Lakás élet, eh... Ha csak az első vásárlásomból, amit BangGood-val vettem, megjelenik, akkor minden rendben lesz. (1st vásárlás már elveszíti a gyors szállítási kategóriát... rendelt 12 nappal korábban). Szoríts, hogy pontot mutat, bónusz, ha jó állapotban van. Price volt a helye a rendelésnek is. Mindenesetre, nagy köszönet, BangGood...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    nice product...tnx to delivery man...

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2021

    ارغب باسترجاع الطلب لكونه لا يناسب احتياجاتي وكذالك الفولتية لا تناسب الفلوتيه الموجودة لدي

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/02/2021

    Ex.mos Srs. Eu, António Silva e Cliente Nº. BG375015133 informar que já recebi a minha ultima encomenda, mas informo que mais uma vez fui enganado porque não me enviaram a encomenda que eu pedi. Eu pedi um Amplificador Sunbuck AV 326BT 2000W Potência de Pico, 1200W Potência Nominal e para trabalhar na Rede elétrica de 230Volts e 12Volts de Bateria e corrente entre ( 10A a 15A ). (Por favor, vejam os meus pedidos 93776501de 9/12/2020 e 95768855 de 25/01/2021. Estes dois pedidos se referiam ao mesmo Amplificador. Eu não como, nem vendo aparelhos. Eu pretendia apenas um Amplificador com determinadas caraterísticas para um determinado fim. Comprei (Três Amplificadores e não fiquei bem servido com nenhum deles. Eu enviei para aí diversas comunicações como E-mails fotos, detalhes do produto e não só, para chamar a Vossa Atenção sobre o assunto mas foi tudo em vão . Pois voltaram a enviarem-me outro aparelho igual au anterior de 110 Voltes e Fraquinho. (Recebi 2 aparelhos iguais de 110 Volts que para mim só serão os de 200W + 200W RMS. Vocês têm uma publicidade muito enganosa. Têm diversos Amplificadores diferentes e com a mesma Referência e enganam os clientes. Isto também já o disse algum tempo atrás outro cliente porque já lhe aconteceu o mesmo. eu tinha em vista comprar outros produtos , mas estou fiquei tão mal servido que já não sei se comprarei. Vocês só querem é vender de qualquer maneira. Não lhes interessa se os clientes ficam bem ou mal servidos. No cabeçalho desta comunicação tem aqui em Classificação do Produto ( Muito bom ) mas era se fosse o aparelho certo conforme os dados referentes ao Produto e não os que me enviaram. Eu só fiz o Terceiro pedido a prever que desta vez viesse certo, mas mais uma vez fui enganado. Com isto também me obriga e ter de gastar bastante mais dinheiro para comprar o (Transformador Conversor 230V para 110V) para poder ligar os aparelhos á rede elétrica de 230 Volts. Um abraço António Silva

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2021

    excelente produto, muito bom mesmo, recomendo...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/01/2022

    Rossz feszültségforrást küldtél. Itt a Fülöp-szigeteken 220v-ot használunk.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/12/2020

    Nagy rádió az árért. Gyors szállítás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2024

    Pár éve vettem egy 220 voltos modellt ebből. Jól tartja magát, de mutatja a nehéz használatot, amit kap. Nem tudtam elutasítani az új egységet 110 VAC-ra a kedvezményes árért. __Zseniális....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2023

    Köszönöm megkaptam és remekül működik csak egy áram átalakító kellett hozzá (kb. 13000Huf volt szállítással pluszba). A megadott 30munkanapos határidőn belül megérkezett. Mondjuk kár hogy nem lehet csomag pontra szállíttatni illetve, hogy a posta nem küld semmilyen értesítőt a szállításról. Nekem szerencsére egy itteni ismerősöm áttudta venni. Illetve a megadott szállítási költségen kívül még 3000Huf vámot kértek pluszba érte. (Szomszédok likeolják :DDD) Az ügyfélszolgálat is segítőkész volt köszönöm neki / nekik is a segítséget!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2023

    This is #2. The first one was stolen because BG shipped it FedEx. They left it on the floor of the lobby. It was delivered a day early, so I was not watching for it. I tried to get FedEx to hold it so I could pick it up, they refused to do that. As for the amplifier: It sounds good, like the EQ. Wish the red leds were dimmer. Nice to be able to connect a guitar & microphone. I could not get the bluetooth to work. Then there's the RCA inputs and output. The inputs are in parallel. I tried to connect a high impedance source and a low impedance source. It loaded down the HiZ signal. I had to put 5 K resistors in the LoZ line, works well that way. Should be ok if both sources are HiZ. The output is not buffered, it is connected directly to the circuit. A LoZ device loads down the amplifier. Should be ok if driving a HIZ device.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$54.99
    • US$98.99
    • US$39.99
    • US$57.99
    • US$215.99
    • US$68.99
    • US$59.99
    • US$47.99
    • US$69.99
    • US$72.99
    • US$21.99
    • US$29.99
    • US$20.89
    • US$16.59
    • US$9.99
    • US$20.63
    • US$14.99