Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (139)
  • Kép (19)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(139)
    • 5 Csillag(133)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/10/2020

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 3 nap alatt.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    prodotto in perfette condizioni. magari un po' lenta la consegna,ma neanche troppo. mi riservo di fare un giudizio specifico del prodotto dopo un primo utilizzo

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Összességében nagyon jó, kicsit túl kicsi a kamera szöge, rendben lenne, ha szélesebb lenne. Van néhány minta különböző időkben. Éjjel azt hiszem, a bal oldali fa az oka, hogy nem látok tovább. Lettországban 4 nap alatt érkezett. Vasárnap rendeltem, csütörtökön kaptam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 2 days. Gls kuriér cz sklad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 4 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 2 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 3 nap alatt. Gls kuriér

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Jó termék jó pénzért. Kedves árus, tartsa ezt a pozíciót, kérem. Köszönet minden szolgáltatásért!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/12/2020

    Jó termék ajánlom eladó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    Szuper gyorsan jön. A csomag a megrendelés volt nyitva, mint látható a fotókon, de úgy tűnik, hogy semmi sem hiányzik a dobozban. Nem próbáltam megnézni, hogy működik-e.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft16 733
    • Ft2 846
    • Ft11 035
    • Ft25 150
    • Ft9 863
    • Ft46 246
    • Ft25 280
    • Ft13 529
    • Ft7 832
    • Ft22 431
    • Ft8 013
    • Ft21 006
    • Ft21 272
    • Ft12 330
    • Ft9 247
    • Ft42 238
    • Ft41 621
    • Ft15 308