Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (160)
  • Kép (22)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(160)
    • 5 Csillag(147)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/12/2019

    I received this camera recently and although I have no complaints regarding the shipping and the packaging of the product, I do feel unsatisfied with the quality of the camera. The night mode specificaly is really bad and the photo is not sharp enough in comparison with this one "HC700G 3G" which I also bought recently from Banggood. Also the motion detector/sensor is really bad as well. Below you can compare both results. Photos taken at the same place, same distance. First photo from camera HC700G 3G. The quality difference is quite obvious.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 2 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/10/2020

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 3 nap alatt.

    Hozzászólások (9)
    Mutasd az eredetit
  • 13/10/2020

    prodotto in perfette condizioni. magari un po' lenta la consegna,ma neanche troppo. mi riservo di fare un giudizio specifico del prodotto dopo un primo utilizzo

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 15 napon belül. Zásielkov (kuriér)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 2 days. Gls kuriér cz sklad.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/12/2020

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 4 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/05/2021

    Összességében nagyon jó, kicsit túl kicsi a kamera szöge, rendben lenne, ha szélesebb lenne. Van néhány minta különböző időkben. Éjjel azt hiszem, a bal oldali fa az oka, hogy nem látok tovább. Lettországban 4 nap alatt érkezett. Vasárnap rendeltem, csütörtökön kaptam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/03/2022

    Rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2021

    Jó napot, a szállítmány rendben érkezett. Nagyon elégedett vagyok. Csak az eladót tudom ajánlani. Biztosan folytatom a rendelést. Hát, köszönöm. Szállítás Szlovákiába 3 nap alatt. Gls kuriér

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$126.99
    • US$55.99
    • US$25.99
    • US$63.51
    • US$75.99
    • US$25.99
    • US$30.02
    • US$9.99
    • US$56.98
    • US$21.85
    • US$45.38
    • US$38.99
    • US$22.55
    • US$22.07
    • US$22.00
    • US$41.99
    • US$19.62